Libnet.ro
UNICEF

18:15

Europarlamentarii PSD il sustin pe Victor Ponta. Singura institutie care poate decide cu privire la viitorul guvernului este Parlamentul

Antena3 Antena3,
Europarlamentarii PSD il sustin pe Victor Ponta. Singura institutie care poate decide cu privire la viitorul guvernului este Parlamentul

Europarlamentarii PSD au transmis, vineri, un comunicat in care isi exprima intregul sprijin pentru premierul Victor Ponta si guvernul condus de acesta. Acestia au subliniat totodata ca, potrivit unei decizii. continuă pe Antena3

Victor Ponta, scrisoare pentru partenerii socialisti europeni: A fost numit in functie de Parlament, prin urmare Parlamentul este singura institutie care poate decide demisia sa (VIDEO)

Victor Ponta a transmis vineri o scrisoare catre partenerii socialisti europeni si ambasadele SUA si UE in care explica de ce nu isi da demisia din functia de premier. Chair de la inceput, in scrisoare se.

Victor Ponta: Daca magistratii care au judecat dosarul referendumului nu il condamnau pe Dragnea ar fi fost arestati

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca magistratii care au judecat dosarul referendumului ar fi riscat sa fie arestati, daca nu l-ar fi condamnat pe Liviu Dragnea. Va dati seama ca judecatoarele de la.

Victor Ponta: Daca unul din Consiliul Superior al Magistraturii incalca regula, cum ma sanctioneaza ei pe mine, pe Basescu sau pe oricine altcineva? Noi suntem muritori, ei-zei

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a transmis Consiliului Superior al Magistraturii, care a sesizat Inspectia Judiciara pentru declaratiile sale la adresa justitiei, ca asteapta ca membrii Consiliului sa inteleaga ca nu este normal sa il sanctioneze pentru incalcarea unei reguli aplicata doar muritorilor, nu si zeilor din CSM, relateaza Mediafax. El s-a referit din nou la faptul ca este sanctionat pentru declaratii la adresa justitiei in timp ce fata de judecatorul Danilet, pe care l-a caracterizat din nou ca facand parte din gasca cu sistemul, nu exista reactii atunci cand comenteaza la TV cazuri aflate pe rolul instantei.

Victor Ponta, cercetat in dosarul in care Dan Sova este acuzat de coruptie

Premierul Victor Ponta s-a prezentat, vineri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie. Acesta a venit insotit de avocatul sau. Din primele informatii ar fi vorba de dosarul Turceni/Rovinari in care Dan Sova este acuzat de complicitate la abuz in serviciu.

Victor Ponta: Parlamentul este o institutie fundamentala careia nimeni nu trebuie sa-i dea lectii

Parlamentul este o institutie fundamentala careia nimeni nu trebuie sa-i dea lectii si pe care nimeni nu trebuie sa o demonizeze, a declarat premierul Victor Ponta in plenul Camerei Deputatilor. Voi sustine, c.

Victor Ponta, la Romania TV: Daca Liviu Dragnea era achitat, judecatoarele erau arestate/ In acest moment exista o singura putere in stat

Premierul Victor Ponta a facut declaratii dure, luni seara, la Romania TV, sustinand ca judecatoarele din cazul Dragnea ar fi fost arestate sau li s-ar fi inscenat ceva daca ar fi dat un alt verdict. Mai mult, Ponta sustine ca puterea Judecatoreasca este singura putere dominanta in Stat. Va dati seama ca judecatoarele de la Dragnea daca cumva il achitau pe Dragnea cred ca erau si arestate acum. Sigur ca e o stare de nemultumire pentru ca e o nedreptate care ni se face, a declarat Ponta, la RomaniaTv, citeaza stiripesurse. ro.

VIDEO Sute de PSD-isti adunati in sedinta au votat sustinerea neconditionata a lui Victor Ponta pentru functia de premier si presedinte al PSD

In timp ce Victor Ponta este presat sa demisioneze, aproximativ 500 de social - democrati timsoreni au participat vineri dupa-amiaza la Conferinta Municipala a PSD Timisoara pentru alegerea noii conduceri a filialei locale a PSD. La sedinta condusa de presedintele interimar al PSD Timis, ministrul Sorin Grindeanu, s-a votat o rezolutie de sustinere neconditionata a lui Victor Ponta.

Victor Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite

Klaus Iohannis ii cere demisia lui Victor Ponta * Victor Ponta, urmarit penal in dosarul lui Dan Sova * Ponta a emis, in octombrie 2007 - decembrie 2008, 17 facturi fiscale in valoare de 181. 439,98 lei, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale * in august 2011 s-au intocmit in fals 16 inscrisuri corespunzatoare cate unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008. * Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda copy paste * Ponta a folosit o parte din sumele obtinute pentru cumpararea a doua apartamente de lux * Procurorii continua urmarirea penala si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese ------------ * ACTUALIZARE 13:22 Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite Premierul Victor Ponta a transmis ca a fost numit in functie de Parlamentul Romaniei si doar Parlamentul poate sa il demita. ------------ *Biroul Permanent al Camerei se reunese la 17:00 pentru a demara procedurile cu privire la Ponta --- * Ponta, in martie: Demisionez ca premier daca e un dosar in care fata de mine incepe urmarirea penala ------------ * Ponta prezinta acte in care scrie ca nu a lucrat cu CE Rovinari-Turceni si nu a fost asociat cu Sova ------------ * Senatorul PSD Dan and Sova, la DNA ------------ Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala in dosarul senatorului Dan Sova, pentru fapte savarsite in perioada in care era avocat.

PSD Mehedinti il sprijina pe Victor Ponta

PSD Mehedinti sare in apararea lui Victor Ponta, despre care spune ca trebuie sa isi continue misiunea . Filiala este condusa de Aladin Georgescu, dupa ce procurorii DNA l-au trimis in judecata pentru fapte de coruptie pe baronul PSD, Adrian Duicu.

Daniel Savu (PSD): Victor Ponta nu are de ce sa isi dea demisia. Domnul Iohannis s-a facut de ras (VIDEO)

Senatorul PSD Daniel Savu a declarat vineri seara ca Victor Ponta nu are niciun motiv sa isi dea demisia din functia de prim ministru, doar pentru ca un procuror a deschis un dosar pentru fapte comise in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )