Libnet.ro
UNICEF

13:46

Europarlamentarul Adina Valean: Votez impotriva proiectului Rosia Montana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Europarlamentarul Adina Valean: Votez impotriva proiectului Rosia Montana

Europarlamentarul PNL, Adina Valean, sotia presedintelui Senatului Crin Antonescu, s-a declarat, astazi, impotriva proiectului minier de la Rosia Montana, informeaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Adina Valean: Votez impotriva proiectului Rosia Montana, pozitia PNL este cea corecta

Europarlamentarul PNL Adina Valean, sotia lui Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca ea nu sustine proiectul Rosia Montana, considera ca pozitia PNL este cea corecta si se raliaza acesteia, aratand ca nu a.

Adina Valean: Sunt impotriva proiectului Rosia Montana. Pozitia PNL este cea corecta

Europarlamentarul PNL Adina Valean a declarat, vineri, ca ea nu sustine proiectul Rosia Montana, considera ca pozitia PNL este cea corecta si se raliaza acesteia, sotia lui Crin Antonescu sustinand ca nu a afirmat niciodata ca ar fi in favoarea acestui proiect, scrie Mediafax.

Valean: Sunt impotriva proiectului Rosia Montana, pozitia PNL este cea corecta.

Europarlamentarul PNL Adina Valean a declarat, vineri, ca ea nu sustine proiectul Rosia Montana, considera ca pozitia PNL este cea corecta si se raliaza acesteia, aratand ca nu a afirmat niciodata ca ar fi in favoarea acestui proiect, transmite Mediafax. Cred ca pozitia PNL este cea corecta. Ma raliez la ea si votez impotriva proiectului Rosia Montana, a precizat Adina Valean, intrebata in legatura cu pozitia sa referitoare la proiectul Rosia Montana. Ea a spus ca nu a afirmat niciodata ca .

Eurodeputatul Adina Valean: Votez impotriva proiectului Rosia Montana

Europarlamentarul PNL Adina Valean a declarat, vineri, ca nu sustine proiectul Rosia Montana, insa considera ca pozitia PNL este cea corecta si se raliaza acesteia.

Eurodeputatul PNL Adina Valean: Votez impotriva proiectului Rosia Montana

Europarlamentarul PNL Adina Valean a declarat, vineri, ca nu sustine proiectul Rosia Montana, insa considera ca pozitia PNL este cea corecta si se raliaza acesteia.

Patriarhia Romana: Suntem iMPOTRIVA proiectului Rosia Montana. Se distruge regiunea pe vecie.

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, preotul Constantin Stoica, a reamintit ca Sinodul BOR s-a declarat inca de acum zece ani impotriva proiectului minier de la Rosia Montana, relateaza Realitatea TV. Se implinesc zece ani de cand Sfantul Sinod si-a exprimat public punctul de vedere impotriva proiectului Rosia Montana. Creatia, mediul sunt dar de la Dumnezeu care trebuie prezervat. Sunt aceste probleme de patrimoniu, care in viziunea celor care au initiat proiectul, ar trebui sa dispara. Nu .

Badea: Am verificat pe HotNews cand au inceput protestele impotriva proiectului Rosia Montana si a mea. Iata ce spuneam eu atunci

Mircea Badea le-a marturisit telespectatorilor Antena 3, luni seara, ca de doua saptamani este sub asediu pe doua subiecte: Rosia Montana si cainii fara stapan. Vorbind despre primul asediu, cel legat de.

Liberalii cer vot deschis in Parlament la adoptarea proiectului Rosia Montana

Liberalii au hotarat, vineri, in sedinta Biroului Politic, sa voteze impotriva proiectului Rosia Montana. Surse liberale au declarat pentru HotNews. ro ca s-a decis ca toti parlamentarii sa voteze impotriva proiectului Guvernului privind Rosia Montana. Aceleasi surse spun ca liberalii vor cere vot deschis la adoptarea proiectului de lege.

FOTO Al treilea protest la Cimpeni, in Apuseni, impotriva proiectului Rosia Montana

Un grup de cateva sute de persoane continua actiunile de protest la Campeni, pentru salvarea Rosiei Montane si a Muntilor Apuseni. Este a treia zi in care manifestantii s-au strans pentru a protesta impotriva proiectului minier de la Rosia Montana.

Crin Antonescu: Parlamentarii PNL vor vota impotriva proiectului Rosia Montana (VIDEO)

Crin Antonescu a declarat, vineri, in urma sedintei Biroului Permanent National al Partidului National Liberal, ca parlamentarii partidului vor vota impotriva proiectului Rosia Montana. Proiectul de lege.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )