Libnet.ro
UNICEF

11:45

Europarlamentarul Catalin Ivan: 15 parlamentari PSD din Moldova nu vor vota motiunea

Hotnews Hotnews,
 Europarlamentarul Catalin Ivan: 15 parlamentari PSD din Moldova nu vor vota motiunea

Europarlamentarul Catalin Ivan a scris sambata, pe pagina sa de Facebook, ca In acest moment sunt cinsprezece deputati si senatori PSD din Moldova si nu numai, cu care am vorbit doar eu, care nu vor vota motiunea. Si este abia sambata dimineata. continuă pe Hotnews

Europarlamentarul Catalin Ivan: 15 deputati PSD din Moldova nu vor vota motiunea

Eurodeputatul Catalin Ivan sustine ca 15 deputati social-democrati din Moldova nu vor vota motiunea de cenzura pe care partidul o va depune impotriva Guvernului Grindeanu .

Catalin Ivan: in acest moment sunt 15 parlamentari PSD care nu vor vota motiunea si este abia sambata dimineata

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca in acest moment sunt 15 parlamentari PSD care nu vot vota motiunea de cenzura a social-democratilor impotriva propriului guvern.

Catalin Ivan anunta cati deputati PSD din Moldova nu vor vota motiunea de cenzura

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca 15 deputati social-democrati din Moldova nu vor vota motiunea de cenzura pe care partidul o va depune impotriva Guvernului Grindeanu. in acest.

14 parlamentari PSD - din Timis si Iasi - ar urma sa voteze impotriva motiunii de cenzura

14 parlamentari ai PSD - din organizatiile din Timis si Iasi - ar urma sa voteze impotriva motiunii de cenzura initiata de partid impotriva Guvernului Grindeanu. PSD are patru deputati si doi senatori in Timis care si-au exprimat sustinerea pentru Grindeanu, declarand ca vor vota impotriva motiunii de cenzura initiata de PSD. In urma cu o zi, surse din cadrul filialei iesene a PSD declarau, pentru News. ro, ca un singur parlamentar dintre cei 9 ai PSD Iasi va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, intrucat majoritatea alesilor social-democratilor ieseni nu doresc caderea actualului Executiv.

TRADARE in PSD. Cati parlamentari social-democrati trec de partea lui Ponta si Grindeanu

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca 15 deputati social-democrati din Moldova nu vor vota motiunea de cenzura pe care partidul o va depune impotriva Guvernului Grindeanu. in acest.

Catalin Ivan catre Liviu Dragnea: Ati reusit sa lasati fara cuvinte o Europa intreaga

Europarlamentarul Catalin Ivan afirma ca, prin momentul Ordonantei 13 si prin decizia de a crea o criza politica si guvernamentala majora in Romania, Liviu Dragnea a promovat in sens negativ imaginea tarii in Europa, mentionand ca acesta a lasat fara cuvinte o Europa intreaga.

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan: A spus foarte multe adevaruri Sorin Grindeanu. Dragnea a aruncat partidul si tara intr-o criza de care nu era nevoie

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan sustine ca liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, a aruncat partidul si tara intr-o criza de care nu era nevoie, dupa ce a decis sa retraga sustinerea premierului Sorin Grindeanu.

Catalin Ivan, europarlamentar PSD: Sorin Grindeanu, conform Statutului PSD, este membru de partid cu acte in regula. Doar organizatia Timis ii poate retrage acest drept

Sorin Grindeanu, conform Statutului Partidului Social Democrat din Romania inregistrat la tribunal si cu valoare de lege , este membru de partid dincolo de orice decizie abuziva a Cex-ului. Dragnea ii poate lua functiile, poate cere sanctionarea lui. orice, mai putin statutul de membru de partid. Doar organizatia de baza ii poate retrage acest drept si, din cate am aflat, Organizatia PSD Timis, nu doar cea locala de care apartine, il sustine pe Sorin Grindeanu in totalitate, scrie vineri europarlamentarul Catalin Ivan, intr-o postare pe Facebook.

FOTO. Protest la sediul PSD din Kiseleff. Manifestantii scandeaza impotriva lui Dragnea, Tariceanu si Grindeanu: PSD, ciuma rosie

Mai multe persoane protesteaza, in fata sediului PSD din Kiseleff, impotriva liderilor de coalitie Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, dar si impotriva premierului Sorin Grindeanu.

Grindeanu dinamiteaza PSD-ul: Voi avea intalniri cu parlamentari PSD. Se fac presiuni extrem de mari asupra lor(VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi seara ca in PSD exista o mare ingrijorare cu privire la criza politica pe care o traverseaza Romania si ca va purta discutii cu mai multi parlamentari.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )