Libnet.ro
UNICEF

21:15

Europarlamentarul Maria Grapini, jigniri la adresa romanilor din diaspora: Fara certificat de prost nu puteti participa la miting (FOTO)

B1 B1,
Europarlamentarul Maria Grapini, jigniri la adresa romanilor din diaspora: Fara certificat de prost nu puteti participa la miting (FOTO)

Mitingul diasporei ce va avea loc pe 10 august in Piata Victoriei din Capitala ii supara teribil pe politicienii puterii. Europarlamentarul Maria Grapini a distribuit pe Facebook o postare in care se aduc jigniri. continuă pe B1

Maria Grapini, jigniri fata de romanii din diaspora: Fara certificat de prost nu puteti participa la miting

Europarlamentarul Maria Grapini a distribuit pe contul sau de Facebook un mesaj in care ii jigneste pe romanii din diaspora care ar participa la mitingul din 10 augist. Fara certificat de prost nu puteti participa la miting, le-a transmis Grapini.

Maria Grapini, desfiintata pe Facebook. Sute de romani ii adreseaza mesaje dure: Sa-ti stea in gat salariul ce-l iei degeaba

Internautii au luat cu asalt contul de Facebook al Mariei Grapini, dupa mesajul jignitor la adresa romanilor din diaspora care participa la protestul programat la Bucuresti. Chiar daca a sters doua dintre postarile care i-au infuriat pe unii utilizatori Facebook, comentariile negative s-au revarsat la postarea de Buna dimineata a Mariei Grapini.

Reactia Mariei Grapini dupa mesajul jignitor la adresa participantilor la protest: Este al unei romance din diaspora care a lucrat in sistemul militar

Europarlamentarul Maria Grapini a distribuit pe profilul sau de Facebook un mesaj prin care romanii din diaspora care participa la mitingul din 10 august de la Bucuresti sunt jigniti.

Maria Grapini, mesaj jignitor fata de romanii din diaspora: Fara certificat de prost nu puteti participa la miting

Europarlamentarul Maria Grapini a distribuit pe contul sau de Facebook un mesaj in care ii jigneste pe romanii din diaspora care vor participa la mitingul din 10 august. Fara certificat de prost nu puteti participa la miting, le-a transmis Grapini.

Decizie dupa amenintarea cu flacari si sange la protestul romanilor din diaspora

Ovidiu Grosu, cel care sustine ca a initiat protestul din 10 august, a fost pus sub control judiciar. Barbatul care se autointituleaza adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august a spus.

Cum motiveaza Maria Grapini jignirea protestatarilor: Nu se poate nimeni erija ca reprezinta toata diaspora.

Europarlamentarul Maria Grapini a declarat, joi, ca a distribuit pe Facebook o postare despre mitingul romanilor din strainatate care contine mesajul fara certificat de prost nu puteti participa pentru ca a vrut sa arate ca nu se.

Grapini, despre postarea privind diaspora si certificatul de prost: Nu am jignit pe nimeni. Acea postare apartine unui romn din diaspora

Europarlamentarul Maria Grapini a distribuit, in aceasta dimineata, pe Facebook, o postare a unei alte persoane, din care reiesea ca romanii din diaspora care participa la miting ar fi prosti. Ulterior, aceasta a disparut de pe pagina sa.

Grapini, dupa postarea privind diaspora si certificatul de prost, nu crede ca a jignit pe nimeni: Acea postare apartine unui romn din diaspora

Europarlamentarul Maria Grapini a distribuit, in aceasta dimineata, pe Facebook, o postare a unei alte persoane, din care reiesea ca romanii din diaspora care participa la miting ar fi prosti. Ulterior, aceasta a disparut de pe pagina sa.

Primaria Capitalei a transmis presei si Federatiei Romanilor de Pretutindeni protocolul semnat cu autoritatile competente in organizarea mitingului romanilor din diaspora

Reprezentantii Primariei Capitalei au transmis marti seara jurnalistilor, la cateva ore dupa comunicatul de presa privind mitingul romanilor din diaspora din 10 august, protocolul semnat cu autoritatile cu competente in domeniu. Documentul a fost trimis si organizatorului protestului, Federatia Romanilor de Pretutindeni. Protocolul nu este datat si contine detalii despre organizarea evenimentului.

Melescanu nu intelege motivatia romanilor din diaspora: Nu inteleg foarte bine care este obiectivul protestului

Teodor Melescanu a facut cateva declaratii referitoare la mitingul romanilor din diaspora, anuntat pe 10 august in Piata Victoriei. Mai exact, Ministrul Afacerilor Externe a precizat ca protestul este o chestiune normala, insa nu intelege motivatia.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )