Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europarlamentarul Viorica Dancila, o varianta a PSD pentru functia de premier

Antena3 Antena3,
Europarlamentarul Viorica Dancila, o varianta a PSD pentru functia de premier

Europarlamentarul PSD Viorica Dancila este o varianta a social-democratilor pentru functia de premier, in locul lui Sorin Grindeanu. Stire in curs de actualizare. continuă pe Antena3

Varianta-soc pentru functia de premier. Ea va fi viitorul prim-ministru al Romaniei

Europarlamentarul PSD Viorica Dancila este o varianta a social-democratilor pentru functia de premier, in locul lui Sorin Grindeanu. Stire in curs de actualizare.

Cine i-ar putea lua locul lui Grindeanu. Variantele PSD pentru functia de premier

Surse din PSD sustin ca Liviu Dragnea ar fi luat hotararea sa-l schimbe pe Sorin Grindeanu din functia de premier, iar printre noile nume vehiculate sa-i ia locul se numara si primarul Capitalei, Gabriela.

Petre Daea, propunerea internautilor pentru functia de premier: Mediul online trateaza cu umor criza politica (VIDEO)

Declaratiile halucinante facute de Petre Daea, ministrul Agriculturii din cabinetul Grindeanu, l-au facut un favorit al internautilor. Acestia profita de criza interna din interiorul PSD pentru a trata cu umor.

Cine este Viorica Dancila, femeia care ar putea prelua conducerea Guvernului Romaniei

Eurodeputata Viorica Dancila este numele vehiculat pe surse politice care ar putea sa-l inlocuiasca pe Sorin Grindeanu, in fruntea Guvernului. Viorica Dancila estemembra a PSD din 1996.

Oferte de la PSD pentru Grindeanu, daca demisioneaza

Potrivit unor surse din PSD, in CEx i s-ar fi oferit trei posturi lui Sorin Grindeanu, daca accepta sa isi dea demisia din functia de premier. Prima reitereaza oferta facuta inca de.

Carmen Dan: Nu mi s-a propus functia de premier

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, marti, raspunzand unei intrebari despre informatiile potrivit carora s-ar afla pe lista scurta pentru functia de premier, ca nu i-a fost propusa aceasta functie si ca nu au existat discutii in acest sens.

Sorin Grindeanu a fi fost exclus in unanimitate din PSD pentru refuzul de a demisiona

UPDATE:Sorin Grideanu a fost exclus cu unanimitate de voturi din PSD in cadrul Comitetului Executiv, sustin surse politice. Decizia liderilor social-democrati vine dupa ce acesta a refuzat sa demisioneze.

Grindeanu, criticat in PSD pentru masuri la care Dragnea insusi a renuntat: TVA zero la publicitate si vanzarea de locuinte

Printre masurile neindeplinite de Guvernul Grindeanu, asa cum apar el in documentul atribuit de Romania TV Partidului Social Democrat, se numara si neintroducerea TVA zero la publicitate si la vanzarea de locuinte. Doar ca PSD a renuntat la ele inca din luna mai, chiar Liviu Dragnea fiind cel care a facut anuntul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )