Libnet.ro
UNICEF

10:45

Europenii si masinile noi - Ce marci merg bine, care sunt cele care scad puternic

Hotnews Hotnews,
 Europenii si masinile noi - Ce marci merg bine, care sunt cele care scad puternic

In UE s-au vandut anul acesta 10,5 milioane de masini noi, cu cateva sute de mii mai putine decat in perioada similara din 2018. Unele marci au avut scaderi de zeci de procente, in timp ce altele, mai putine, au avut cresteri de peste 10%. Piata romaneasca a crescut cu 14%, dar reprezinta doar 1% din totalul pietelor din UE. Dintre tarile UE, intr-o treime piata a crescut in primele opt luni si in restul a scazut. continuă pe Hotnews

Care sunt cuplurile care au ramas impreuna, dupa Insula Iubirii. Sezonul 5 s-a incheiat fulgerator

Insula Iubirii s-a incheiat! Pentru unii participanti cu succes, deci cu cateva lectii invatate, pentru altii doar cu ceva timp folosit pe distractii si pe cunoasterea a noi persoane. Cateva din cuplurile care au plecat separate din Thailanda s-au impacat de urgenta la revenirea in tara. Cine a ramas impreuna? Ce cupluri au ramas impreuna, .

Curs valutar BNR miercuri, 18 septembrie. Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala emite un nou curs valutar pentru astazi, 18 septembrie. Cotatiile vor urma sa fie actualizate in jurul orelor 13:15. Pana la noile valori, iata evolutia monedelor din toate lunile din sezonul cald si starea indicelui Robor din cursul de ieri, 17 septembrie! Curs valutar BNR, miercuri, 18 septembrie BNR aduce cetatenilor un nou .

Presedintele Comisiei de cultura, Gigel Stirbu (PNL): Habarnistul Breaz loveste din nou. Ministrul Culturii nu stie care sunt obiectivele incluse in lista partrimoniului mondial UNESCO din Romania

Presedintele Comisiei de cultura, deputatul PNL Gigel Stirbu, spune ca aaflat cu stupoare, in acest sfarsit de saptamana, ca ministrul Culturii, Daniel Breaz, nu are habar nici macar despre care sunt.

Care este varsta la care creierul nu mai produce neuroni. Ce spun specialistii si care sunt noile cercetari

Oamenii de stiinta au descoperit recent ca exista semne ale neuronilor care se dezvolta chiar si in creierul adultilor cu varsta de cel putin 87 de ani. Pana acum, studiile aratau ca nu mai exista evolutie neuronala in ceea ce-i priveste pe adulti. Ce spun specialistii despre noile descoperiri si care sunt noile cercetari. La .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )