Libnet.ro
UNICEF

12:00

EUROPOL, dupa ce soferul anti-PSD s-a ales cu dosar penal: Nu ne dorim ca Politia Romana sa fie folosita ca USTENSILA POLITICA! (FOTO)

B1 B1,
EUROPOL, dupa ce soferul anti-PSD s-a ales cu dosar penal: Nu ne dorim ca Politia Romana sa fie folosita ca USTENSILA POLITICA! (FOTO)

EUROPOL Sindicatul Politistilor Europeni) reactioneaza dupa ce Razvan Stefanescu, soferul cu numar anti-PSD, a ramas fara placutele de inmatriculare si s-a ales cu dosar penal. Cosmin Andreica,. continuă pe B1

Celebrul numar de inmatriculare cu dedicatie pentru PSD a fost dat jos. Soferul s-a ales cu dosar penal. Ce spune Politia

Numarul de inmatriculare M. E PSD, care a devenit viral in mediul online, era valabil doar pe teritoriul Suediei, sustine Politia Romana. Ca urmare, soferul s-a ales cu dosar penal, iar placutele de inmatriculare vor fi schimbate.

Mesajul ambasadei Suediei dupa ce soferul roman cu numere anti-PSD s-a ales cu dosar penal

Ambasada Suediei la Bucuresti a venit cu noi precizari dupa ce, luni dimineata, soferul roman cu placute personalizate anti-PSD s-a ales cu dosar penal.

VIDEO Seful Politiei Romne se contrazice cnd explica de ce s-a ales cu dosar penal soferul cu placute anti-PSD. Spune ca Romnia n-a avut rezerve la modificarea Conventiei de la Viena, dar le-a avut ntotdeauna

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, se contrazice in declaratii cand este intrebat despre aplicarea Conventiei de la Viena, in care Romania este parte si in baza prevederilor careia politistii i-au deschis dosar penal soferului care circula cu numerele de inmatriculare antri-PSD. Documentul a fost modificat in 2016, permitand ca pe placute sa fie doar litere, fara ca nicio tara semnatara sa aiba vreo obiectie. Nici Romania nu a avut vreo rezerva, sustine Buda, care intr-un interviu la Realitatea Tv, a sustinut ca in speta in cauza se aplica legislatia nationala, iar ulterior a afirmat ca Romania a avut intotdeauna rezerve. Cu toate acestea, articolul din OUG 195/2002 pe care Politia l-a invocat pentru deschiderea dosarului penal invoca chiar prevederile Conventiei de la Viena.

Helmuth Duckadam a circulat si el cu numere personalizate, fara cifre, si NU s-a ales dosar penal. Ce placute de inmatriculare si-a pus legendarul portar (FOTO)

Cazul soferului cu numar personalizat, ale carui placute de inmatriculare au fost confiscate, nu este singurul din Romania. Un fost antrenor al FCSB, dar si actualul presedinte de imagine al clubului patronat.

Seful Politiei Romane se contrazice cand explica de ce s-a ales cu dosar penal soferul cu placute anti-PSD

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, se contrazice in declaratii cand este intrebat despre aplicarea Conventiei de la Viena, in care Romania este parte si in baza prevederilor careia politistii i-au deschis dosar penal soferului care circula cu numerele.

Posesorul masinii cu numar anti-PSD a ramas fara permis si fara placute de inmatriculare si s-a ales cu dosar penal: Mi se pare un abuz. Eu cred ca am fost urmarit (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Barbatul care conducea o masina cu un numar de inmatriculare cu un mesaj injurios anti-PSD s-a ales cu dosar penal conducere pe drumurile publice a unui vehicul inmatriculat in alt stat care nu.

Ministrul GENUNCHE jubileaza dupa ce soferul cu numarul M..E PSD s-a ales cu dosar penal: S-a terminat cu HAIDUCIA

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, a reactionat printr-un mesaj pe retelele de socializare dupa ce masina care avea numarul de inmatriculare M. e PSD a fost eliminata din trafic de catre.

Soferul masinii cu numar anti-PSD, dupa ce i-a fost deschis dosar penal: Am trecut prin trei tari si am fost oprit si in Romania de trei ori si nu mi-au spus ca e ceva ilegal (VIDEO)

Razvan Stefanescu, soferul masinii cu numar de inmatriculare ce transmite un mesaj impotriva PSD, a precizat intr-o declaratie in direct pentru B1TV ca el a trecut cu respectivul numar de la plecarea din.

Soferul masinii cu numarul M..E PSD are dosar penal si a ramas fara placutele de inmatriculare - VIDEO

Politistii de la Brigada Rutiera au intocmit dosar penal pe numele barbatului, de 45 de ani, soferul autoturismului inmatriculat in Suedia cu numere personalizate. Potrivit Biroului de presa al.

Dosar penal pentru soferul a carui masina are un numar anti-PSD. Politia spune ca placuta personalizata este valabila doar n Suedia

Soferul devenit celebru in Romania pentru ca are o masina cu numarul M. PSD se va alege cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism ale carui placute nu sunt valabile pe teritoriul tarii noastre, scrie Ziarul de Craiova.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )