Libnet.ro
UNICEF

13:16

Eurostat: 920 de solicitari de azil admise de Romania anul trecut, cele mai multe venind din partea sirienilor

B1 B1,
Eurostat: 920 de solicitari de azil admise de Romania anul trecut, cele mai multe venind din partea sirienilor

Romania a admis, in 2013, 920 de solicitari de azi, cele mai multe venind din partea unor cetateni sirieni. Potrivit unuiraport Eurostat, Bucurestiul a primit 1. 495 de solicitari de azi, cele mai multe fiind. continuă pe B1

Peste 15.000 de persoane din Galati s-au debransat anul trecut, alegand sisteme individuale de incalzire a locuintelor

Galatiul se afla pe primul loc in topul judetelor din Romania cu cele mai multe debransari de la sistemul centralizat de incalzire in 2013, peste 15. 000 de persoane alegand anul trecut un sistem individual de incalzire a locuintei, potrivit unei analize realizate de Ariston Thermo Romania.

Preturile locuintelor din Romania au inregistrat anul trecut cea mai mare scadere din 42 de tari din lume

Preturile locuintelor din Romania au inregistrat anul trecut cea mai mare scadere din lume, respectiv de aproape 10,5%, fata de circa 6% cu un an inainte, potrivit unui studiu realizat de portalul.

Fantoma crizei inca mai bantuie Romania: preturile locuintelor au scazut anul trecut cu 10%, cel mai mult din 42 de state din lume

Preturile locuintelor din Romania au inregistrat anul trecut cea mai mare scadere din lume, respectiv de aproape 10,5%, fata de circa 6% cu un an inainte, potrivit unui studiu realizat de portalul globalpropertyguide. com pe baza preturilor medii, ajustate cu inflatia in 42 de tari la nivel mondial.

Productia de tigarete a scazut, anul trecut, fata de 2012

Productia de tigarete din tara noastra a inregistrat scaderi, anul trecut, fata de 2012, atat din punct de vedere al volumului, cat si in ceea ce priveste valoarea acesteia, dupa cum ne-au informat reprezentantii Institutului National de Statistica INS).

Generali Romania a trecut pe profit in 2013, dar a scazut pe subscrieri

Subscrierile Generali Romania au inregistrat o scadere de 2% anul trecut fata de 2012, pana la 439 mil. lei, influentate de reintroducerea obligativitatii incheierii asigurarilor de locuinta si reducerea ponderii RCA in portofoliu, insa societatea a.

ştiri de la B1

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )