Libnet.ro
UNICEF

10:15

Eurostat: Pretul locuintelor a crescut mai putin in Romania decat in UE, in primul trimestru din 2019

Antena3 Antena3,
Eurostat: Pretul locuintelor a crescut mai putin in Romania decat in UE, in primul trimestru din 2019

Pretul locuintelor a crescut cu 4% in zona euro si in Uniunea Europeana in primul trimestru din 2019, comparativ cu perioada similara din 2018, un avans mai redus fiind inregistrat in Romania, unde acesta a ur. continuă pe Antena3

VIDEO UPDATE Angela Merkel, surprinsa tremurand puternic pentru a treia oara in mai putin de o luna Nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu mine

Cancelarul Germaniei Angela Merkel a fost surprinsa, pentru a treia oara in mai putin de o luna, tremurand puternic in timpul unei ceremonii oficiale, la Berlin. Din imagini se vede cum cancelarul abia mai poate sta drepti din cauza picioarelor care tremura.

Studiu: Adolescentii consuma mai putin canabis in statele unde a fost legalizat

Adolescentii sunt mai putin inclinati sa consume canabis in statele americane unde a fost legalizat, conform unui studiu realizat de cercetatorii Universitatii Montana.

VIDEO Angela Merkel, al treilea episod de tremurat in mai putin de o luna

Cancelarul german Angela Merkel a avut un nou episod de tremor, a treia oara in public in mai putin de o luna, ceea ce ridica intrebari referitoare la starea sa de sanatate, noteaza The Guardian.

Aplicatia care face mai multi bani decat Netflix, YouTube si n-are niciun serial

Netflix e cea mai cunoscuta platforma de video streaming, dar asta nu-i asigura si miliarde. Ultimele cifre arata ca pierde in fata unei aplicatii de matrimoniale. Tinder a intrat in.

5 telefoane Digi ieftine: cum dai mai putin de 50 de lei pe ele

Digi are o super oferta in derulare, la fix pentru vara. Printre telefoanele scumpe de care ti-am zis deja, ar trebui sa stii de niste modele mai ieftine. E vorba de acele telefoane pe care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )