Libnet.ro
UNICEF

22:45

Eurostat: Romania a avut cea mai mar crestere economica procentuala din UE in primul trimestru 2017

Hotnews Hotnews,
 Eurostat: Romania a avut cea mai mar crestere economica procentuala din UE in primul trimestru 2017

Romania a avut cea mai mare crestere economica procentuala din Uniunea Europeana in primul trimestru al anului 2017: 5,6% fata de primul trimestru al anului 2016 si 1,7% fata de trimestrul IV al anului 2016, pe serie ajustata sezonier, conform datelor prezentate, marti, de Biroul european de statistica Eurostat. continuă pe Hotnews

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica procentuala din UE in primul trimestru 2017

Romania a avut cea mai mare crestere economica procentuala din Uniunea Europeana in primul trimestru al anului 2017: 5,6% fata de primul trimestru al anului 2016 si 1,7% fata de trimestrul IV al anului 2016, pe serie ajustata sezonier, conform datelor prezentate, marti, de Biroul european de statistica Eurostat.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE, in T1 din 2017

Romania a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, atat fata de trimestrul precedent cat si fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor publicate, marti, de Eurostat.

Oferta educationala la cea mai mare universitate din Romania pentru anul scolar 2017-2018. Care sunt criteriile de admitere la UBB

UBB, cea mai mare universitate din Transilvania - si din Romania, ca numar de studenti - isi prezinta azi, 15 mai, oferta educationala si conditiile de admitere pentru anul universitar 2017-2018.

Romania, cea mai dezavantajata tara de juriu la Eurovision 2017

Romania, reprezentata la Eurovision 2017 de Ilinca si Alex Florea, a fost tara cea mai dezavantajata de punctajul juriului profesionist. Onlinesport. ro a pus fata in fata punctajele oferite de juriu si de catre televoting, din care se observa ca juriul ne-a mancat.

Istorie si stiinta in Palatul Principilor din Alba Iulia, cea mai importanta cladire administrativa aTransilvaniei

Cea mai importanta cladire administrativa din Transilvania, Palatul Principilor din Cetatea Alba Carolina, ar putea oferi posibilitati multiple de petrecere a timpului liber pentru localnici si turisti. O arhitecta din Alba Iulia propune valorificarea interioarelor Palatului cu ajutorul unor instalatii interactive.

Galaxy S8 nu are cea mai buna camera foto pe mobile, confirma cei de la DxOMark

DxOMark este o autoritatea importanta cand vine vorba de testarea camerelor foto si tocmai a confirmat ca Galaxy S8 nu face cele mai bune poze. in fiecare an, avem parte de un nou Galaxy S, iar Samsung face tot posibilul ca noul sau varf de gama sa incorporeze cea mai performanta camera foto. Au fost [].

Google I/O 2017: ce ne pregateste cea mai importanta conferinta Google

Google I/O 2017 este cea mai importanta conferinta destinata produselor si serviciilor Google, iar anul acesta se va desfasura intre 17 si 19 mai 2017. in fiecare an, cei mai mari giganti din tech organizeaza un eveniment desfasurat pe parcursul mai multor zile destinat in principal dezvoltatorilor. Tot atunci, utilizatorii obisnuiti pot afla intr-un context [].

Cea mai scumpa casa din Beverly Hills. De ce costa 100 de milioane de dolari!

Cea mai scumpa casa din Beverly Hills este de vanzare. Costa 100 de milioane de dolari, este construita si amenajata in stil minimalist si ofera un view spectaculos spre Hollywood. Iata cateva imagini cu locuinta.

VIDEO. Judetul Bistrita-Nasaud a intrat in Cartea Recordurilor pentru cea mai mare hora si cel mai numeros public costumat in portul taranesc

Judetul Bistrita-Nasaud a stabilit doua recorduri mondiale pentru cea mai mare hora traditionala si pentru cel mai numeros public, costumat in portul taranesc traditional, a anuntat, luni, presedintele Consiliului Judetean, Radu Moldovan, pe pagina sa de socializare.

Artista Anne Imhof a castigat Leul de Aur pentru cea mai buna participare nationala la Bienala de Arta de la Venetia VIDEO

Artista germana Anne Imhof a castigat premiul Leul de Aur pentru cea mai buna participare nationala la Bienala de Arta de la Venetia, cu proiectul Faust, o reflectie intunecata asupra societatii moderne, informeaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )