Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eurostat: Romania este pe locul patru in UE in functie de ponderea liber-profesionistilor in totalul fortei de munca

Adevărul Adevărul,
Eurostat: Romania este pe locul patru in UE in functie de ponderea liber-profesionistilor in totalul fortei de munca

Romania este pe locul patru in Uniunea Europeana in functie de ponderea liber-profesionistilor in totalul fortei de munca, de 17%, peste media comunitara de 14%, potrivit datelor aferente anului 2018 publicate marti de biroul european de statistica Eurostat. continuă pe Adevărul

VIDEO Guerilla digitala: Ponta acuza PSD ca a urcat pe YouTube un clip intitulat Fata reala a Pro Romania este ex-SRI si ex-KGB!

Liderul Pro Romania Victor Ponta acuza postacii platiti de conducerea PSD ca au urcat pe YouTube un clip intitulat Fata reala a Pro Romania este ex-SRI si ex-KGB!, preluat apoi pe conturile PSD.

EUROSTAT: Romania a inregistrat o rata a somajului de 3,8% in martie

Romania a inregistrat o rata a somajului de 3,8% in martie, date ajustate sezonier, la fel ca in februarie, dar, in zona euro, somajul a scazut la 7,7%, cea mai scazuta din septembrie 2008, potrivit datelor publicate marti de Eurostat.

Studiu Eurostat: Romania - pe primul loc in UE la nasterile in randul tinerelor, pe ultimul la femeile de 40 ani

Romania se afla, potrivit unui studiu Eurostat din 2019, pe primul loc in ceea ce priveste rata nasterilor in randul adolescentelor si pe ultimul loc in ceea ce priveste rata nasterilor in randul femeilor de peste 40 de ani, relateaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )