Libnet.ro
UNICEF

23:00

Eurovision 2013: Au fost desemnati primii 10 muzicieni care vor urca pe scena de la Malmo Arena

B1 B1,
Eurovision 2013: Au fost desemnati primii 10 muzicieni care vor urca pe scena de la Malmo Arena

Prima semifinala a Eurovision 2013 s-a desfasurat marti seara, fiind astfel alesi primii 10 finalisti din totalul de 16 concurenti. Astfel, in urma voturilor publicului si al juriului, pe scena de la. continuă pe B1

Eurovision 2013. Afla cine sunt primii 10 muzicieni care vor urca pe scena de la Malmo Arena.

Prima semifinala a Eurovision 2013, care a avut loc marti seara, a stabilit primii 10 finalisti din totalul de 16 concurenti ai editiei de anul acesta, informeaza b1. ro. Astfel, in urma voturilor publicului si al juriului, pe scena de la Malmo Arena vor urca reprezentantii Republicii Moldova, Lituaniei, Irlandei, Estoniei, Belarusului, Danemarcei, Rusiei, Belgiei, Ucrainei si Olandei. Din concurs au iesit reprezentantii din Austria, Slovenia, Croatia, Muntenegru, Cipru si Serbia. Cea de-a .

LIVETEXT S-au ales primii zece finalisti Eurovision 2013

Primii zece finalisti din cea de-a 58-a editie a concursului european de muzica Eurovision, sunt: Moldova, Lituania, Irlanda, Estonia, Belarus, Danemarca, Rusia, Belgia, Ucraina si Olanda.

Eurovision 2013: in aceasta seara se aleg primii finalisti

In aceasta seara incepe cea de-a 58-a editie a concursului european de muzica Eurovision, difuzat in direct de la ora 22:00 la TVR 1.

LIVETEXTA inceput prima semifinala Eurovision 2013

In aceasta seara incepe cea de-a 58-a editie a concursului european de muzica Eurovision, difuzata in direct de TVR 1, de la ora 22.

Cezar, asaltat de jurnalisti la deschiderea Eurovision 2013. Artistul roman are un fan special: o batranica de 95 de ani

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013, a fost asaltat de presa si de fani la ceremonia de deschidere a competitiei, desfasurata duminica, la Malmo Suedia). Contratenorul a fost provocat in numeroase randuri sa interpreteze diferite arii de opera, fragmente din piesa lui, Its My Life, ba chiar si Merry Christmas Craciun fericit), in varianta personala.

Eurovision 2013: Cezar, invitat la un talk-show in EuroFan Cafe

Devenit unul dintre cele mai controversate personaje ale Eurovisionului din acest an, Cezar a fost, luni, invitatul criticului de teatru Rick Jacobs la un talk-show in EuroFan Cafe, unul dintre locurile de intalnire preferate ale iubitorilor acestui eveniment. Timp de o ora, Cezar a raspuns intrebarilor moderatorului, referitoare la cariera sa de contratenor, la viata lui si la modul in care decide sa o traiasca, la convingerile si sentimentele sale. De asemenea, discutia a vizat piesa pe care Cezar o interpreteaza pentru Romania la Eurovision 2013, It's My Life, show-ul pe care artistul il va prezenta pe scena de la Malmo si proiectele sale de viitor.

Eurovision 2013: video killed the radio star

Titlul articolului publicat luni pe blogul meu de pe adevarul. ro a fost reinterpretat de un site de stiri si m-am trezit ca l-am atacat pe Cezar, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013.

Eurovision 2013 Cezar: Fiecare este liber sa aiba propria viziune fata de ceea ce exprima show-ul meu

Unul dintre cele mai controversate personaje ale editiei din acest an, Cezar, reprezentantul Romaniei la Eurovision, a fost luni invitatul criticului de teatru Rick Jacobs la un talk-show in EuroFan Cafe, unul dintre locurile de intalnire preferate ale iubitorilor acestui eveniment.

Eurovision 2013 Cezar tinteste catre cer. Cum va arata prestatia reprezentantului Romaniei la Eurovision 2013

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013, a avut sambata seara cea de-a doua repetitie pe scena de la Malmo Arena. Lucrurile au mers foarte bine pentru artistul nostru, dupa cum noteaza si site-ul oficial al competitiei, care scrie ca Cezar tinteste catre cer.

EUROVISION 2013. Ce a facut aseara Cezar Ouatu, pe covorul rosu. Ma simt deja CASTIGATOR

EUROVISION 2013 vine din nou cu emotii pentru Romania. Din cauza rezultatului nu tocmai bun de anul trecut, Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013, trebuie sa treaca mai intai de semifinale. Vezi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )