Libnet.ro
UNICEF

12:01

Eurovision 2015: Cum este cotata trupa Voltaj de marile case de pariuri

România Liberă România Liberă,
Eurovision 2015: Cum este cotata trupa Voltaj de marile case de pariuri

Trupa Voltaj, care va reprezenta Romania in finala de sambata de la Eurovision, nu este prea bine cotata de casele internationale de pariuri, care preconizeaza ca trupa romana se va situa pe locul 22, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Eurovision 2015, semifinala 1: Cu ce ganduri porneste trupa Voltaj in marea competitie LIVETEXT

Eurovision 2015, semifinala 1. Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, va intra pe pozitia a 15-a in prima semifinala a Eurovision 2015, care va avea loc in aceasta seara la Viena. Concursul cantecului european este transmis de TVR 1, de la ora 22. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale Eurovision 2015, semifinala 1.

Voltaj, in aceasta seara pe scena Eurovision 2015

In aceasta seara urca pe scena Eurovision, in prima semifinala, trupa Voltaj. Incepand cu ora 22. 00, TVR 1, TVR HD, TVRi si online pe www. tvrplus. ro va fi transmisa prima semifinala a concursului in care reprezentantii Romaniei vor intra in competitie cu numarul 15.

Eurovision 2015. Regizorul artistic al show-ului a parasit echipa Romaniei dupa o disputa cu Calin Goia

Eurovision 2015. Calin Goia, solistul trupei Voltaj, si Catalin Bugean, regizorul responsabil cu momentul artistic al Romaniei la Eurovision 2015, au avut o disputa pe seama show-ului pus in scena in prima semifinala in urma careia cel din urma a parasit Viena cu cateva ore inainte ca Romania sa urce pe scena.

Eurovision 2015: Pe ce pozitie va intra trupa Voltaj in concurs

Trupa Voltaj, care va reprezenta Romania in finala Eurovision 2015, sambata, la Viena, va intra in concurs pe pozitia 20.

VIDEO EUROVISION 2015 Topul melodiilor cu sanse la trofeu, potrivit caselor de pariuri. Trupa Voltaj, plasata pe locul 22

Trupa Voltaj, care va reprezenta Romania in finala Eurovision 2015, ce se va desfasura sambata, la Viena, se situeaza pe locul 22 intr-un clasament al mai multor case internationale de pariuri, care il dau drept castigator al concursului pe reprezentantul Suediei, Mans Zelmerlow, relateaza Mediafax.

Eurovision 2015: Trupa Voltaj, mesaj EMOTIONANT dupa calificarea in finala

Reprezentanta Romaniei la concursul muzical Eurovision 2015, trupa Voltaj, le-a multumit sustinatorilor pe pagina lor de Facebook, dupa ce s-au calificat in finala concursului.

FOTO Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei la Eurovision 2015, vazuta de caricaturistul Stefan Popa Popas

Stefan Popa Popas, caricaturistul timisorean de Guiness Book, a realizat pentru Adevarul portretul celor de la trupa Voltaj, care intra astazi in semifinalele Eurovision 2015.

VIDEO EUROVISION 2015 Topul melodiilor cu sanse la trofeu (casele de pariuri). Voltaj, pe locul 22

Trupa Voltaj, care va reprezenta Romania in finala Eurovision 2015, ce se va desfasura sambata, la Viena, se situeaza pe locul 22 intr-un clasament al mai multor case internationale de pariuri, care il dau drept castigator al concursului pe reprezentantul Suediei, Mans Zelmerlow, relateaza Mediafax.

Se pariaza! Pe ce loc se situeaza trupa Voltaj, la Eurovision

Trupa Voltaj, care va reprezenta Romania in finala Eurovision 2015, ce se va desfasura sambata, la Viena, se situeaza pe locul 22 intr-un clasament al mai multor case internationale de pariuri, care il dau.

Trupa Voltaj s-a calificat in finala Eurovision 2015

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2015, care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, marti seara, de prima semifinala, care s-a desfasurat pe scena Wiener Stadhalle, din capitala Austriei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )