Libnet.ro
UNICEF

15:00

Eurovision 2015: topul celor mai interesante momente din prima semifinala

Adevărul Adevărul,
Eurovision 2015: topul celor mai interesante momente din prima semifinala

Eurovision 2015. Prima semifinala a concursului Eurovision 2015 a adus pe scena artisti cu viziuni diferite, cantece cu impact, dar si show-uri spectaculoase. in topul celor mai bune momente ale primei semifinale se inscriu tari precum Georgia, Rusia, Romania, Belgia, Grecia si Armenia. continuă pe Adevărul

Topul celor mai luxoase vile de vanzare din tara. Cat costa o astfel de vila in Bucuresti si cat in Cluj

Un top al celor mai scumpe vile scoase la vanzare din tara a fost facut de imobiliare. ro. Proprietarii cer circa 8 milioane de euro pe vile din Bucuresti, iar in restul regiunilor, pretul solicitat nu depaseste 2 milioane de euro.

Topul celor mai ascultate posturi de radio in primavara lui 2015

Radio Zu a fost cel mai ascultat post de radio in Bucuresti, in timp ce Kiss FM s-a situat pe primul loc la nivel urban si national, in primavara anului 2015, potrivit Studiului de Audienta Radio SAR), realizat de IMAS si GfK Romania, in perioada 12 ianuarie - 26 aprilie, noteaza Mediafax.

Punctul de intalnire: Jurnalistii de la Der Spiegel deplang sangerarea celor mai frumoase paduri din Europa

Radu Tudor a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, de la Antena 3, un articol publicat de Der Spiegel pe tema defrisarilor ilegale din Romania. in Romania se micsoreaza.

Eurovision 2015, semifinala 1: Cu ce ganduri porneste trupa Voltaj in marea competitie LIVETEXT

Eurovision 2015, semifinala 1. Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, va intra pe pozitia a 15-a in prima semifinala a Eurovision 2015, care va avea loc in aceasta seara la Viena. Concursul cantecului european este transmis de TVR 1, de la ora 22. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale Eurovision 2015, semifinala 1.

Eurovision 2015. Cati romani s-au uitat la semifinala in care a concurat Voltaj

Eurovision 2015. TVR 1 a inregistrat o audienta peste medie odata cu difuzarea primei semifinale a concursului Eurovision 2015. Astfel, peste 600. 000 de romani au urmarit transmisia postului public, fapt care a dus la ocuparea pozitiilr trei-patru in topul audientelor.

FOTO Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei la Eurovision 2015, vazuta de caricaturistul Stefan Popa Popas

Stefan Popa Popas, caricaturistul timisorean de Guiness Book, a realizat pentru Adevarul portretul celor de la trupa Voltaj, care intra astazi in semifinalele Eurovision 2015.

Eurovision 2015 Finlanda: Cine sunt cei patru barbati cu handicap mintal, care nu vor voturi din mila, si care este mesajul melodiei lor

Eurovision 2015 Finlanda. Trupa punk Pertti Kurikan Nimipaivat PKN), formata din patru muzicieni care sufera de handicap mental, va reprezenta Finlanda la Eurovision 2015. Aceasta alegere inedita va naste noi comentarii in jurul tot mai excentricului concurs Eurovision si ar putea schimba, pentru totdeauna, modul in care sunt privite in showbiz persoanele cu dizabilitati.

Eurovision 2015: Voltaj va evolua in a doua jumatate a finalei

Eurovision 2015. Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei in concursul european, va evolua in a doua jumatate a finalei Eurovision 2015, care se va desfasura sambata, 23 mai, la Viena.

Eurovision 2015, Finlanda elimitata. Decizia a infuriat fanii trupei: Baietii cu handicap mintal au dat tot ce au putut

Eurovision 2015 Finlanda. Trupa punk Pertti Kurikan Nimipaivat PKN), formata din patru muzicieni care sufera de handicap mintal, nu a trecut de prima seminfinala a competitiei muzicale Eurovision Song Contest 2015, desi formatia a fost bine cotata la casele de pariuri. Necalificarea finlandezilor in finala Eurovision a starnit numeroase controverse in randul internautilor.

Eurovision 2015. Mihai Traistariu comenteaza prima semifinala: Show-ul Romaniei nu m-a dat pe spate. Ce spune artistul despre esecul Moldovei

Eurovision 2015. Mihai Traistariu, reprezentant al Romaniei la Eurovision 2006, a comentat prestatia trupei Voltaj, care a reusit sa-si asigure un loc in finala Eurovision 2015, fiind de parere ca a cantat fara greseala, dar show-ul a fost banal. De asemenea, artistul a considerat nedreapta eliminarea Moldovei din competitie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )