Libnet.ro
UNICEF

05:45

Eurovision 2016: Ovidiu Anton refuza sa cante alaturi de reprezentanta Republicii Moldova

B1 B1,
Eurovision 2016: Ovidiu Anton refuza sa cante alaturi de reprezentanta Republicii Moldova

Ovidiu Anton, castigatorul Eurovision Romania 2016, a scris pe Facebook ca nu poate accepta sa cante alaturi de reprezentanta Republicii Moldova, Lidia Isac, oricat de mult si-ar dori sa. continuă pe B1

Ovidiu Anton refuza sa cante cu reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision

Castigatorul Eurovision Romania 2016, Ovidiu Anton, refuza propunerea de a evolua la Eurovision alaturi de reprezentanta Republicii Moldova, Lidia Isac. Invitatia i-a fost facuta de Teleradio-Moldova dupa ce Romania a fost eliminata.

Eurovision 2016: Televiziunea de stat din Chisinau il invita pe Ovidiu Anton sa cante alaturi de reprezentanta Moldovei. Ce raspuns a dat artistul

Postul public de televiziune de la Chisinau, Moldova 1, l-a invitat pe Ovidiu Anton, reprezentantul Romaniei la concursul Eurovision 2016, care a fost exclus din competitie din cauza datoriilor TVR, sa cante pe scena de la Stockholm alaturi de reprezentanta Republicii Moldova, Lidia Isac. Totusi, rockerul a ales sa refuze oferta de peste Prut.

Ovidiu Anton ar putea participa la Eurovision 2016. Televiziunea de stat de la Chisinau il invita sa cante alaturi de reprezentanta Moldovei

Postul public de televiziune de la Chisinau, Moldova 1, l-a invitat pe Ovidiu Anton, reprezentantul Romaniei la concursul Eurovision, care a fost exclus din competitie din cauza datoriilor TVR, sa cante pe scena de la Stockholm alaturi de reprezentanta Republicii Moldova, Lidia Isac.

Ovidiu Anton, invitat sa cante la Eurovision alaturi de reprezentanta Moldovei. Raspunsul artistului roman

Castigatorul Eurovision Romania 2016, Ovidiu Anton, a fost invitat sa evolueze in etapa internationala a concursului Eurovision Song Contest ESC) alaturi de reprezentanta Republicii Moldova,.

Ovidiu Anton mai are o sansa de a participa la Eurovision: Postul public de televiziune de peste Prut ii propune artistului sa cante alaturi de reprezentanta Republicii Moldova

Ovidiu Anton mai are o sansa de a urca pe scena Eurovisionului, desi Romania a fost exclusa din concurs, din cauza datoriilor acumulate de TVR la European Broadcasting Union. Postul public de televiziune.

FOTO. Ovidiu Anton a refuzat invitatia Republicii Moldova de a participa impreuna la Eurovision

Cantaretul Ovidiu Anton, care trebuia sa reprezinte Romania la Eurovision 2016, a refuzat invitatia postului public de televiziune al Republicii Moldova, Moldova 1, de a concura alaturi de reprezentanta lor, Lidia Isac.

Ovidiu Anton, ofertat sa participe la Eurovision pentru Moldova

Eliminarea Romaniei de la Eurovision a ajuns si la urechile celor de peste Prut. Astfel, Ovidiu Anton a primit propunerea de a participa, in cele din urma, la Eurovision, insa ca reprezentant al Republicii Moldova, cantand alta piesa alaturi de cea care a castigat Selectia Nationala de acolo, Lidia Isac. Iata ce a raspuns artistul.

Ovidiu Anton va cere daune morale dupa ce Romania a fost exclusa de la Eurovision

Televiziunea Romana a pierdut lupta cu European Broadcasting Union dupa ultimatumul de a plati datoria de zece milioane de euro. Termenul a expirat, iar in cursul zilei de ieri a venit anuntul oficial: Romania a fost eliminata din concurs! Ovidiu Anton trece prin momente cumplite si se gandeste sa ceara daune morale.

Descalificarea de la Eurovision 2016: Romania este umilita public si masiv in aceste momente, nu TVR

Eliminarea Romaniei de la Eurovision 2016 si posibila excludere a Televiziunii Romane din European Broadcasting Union EBU) au fost dezbatute in cadrul unei editii speciale difuzate de postul TVR 1. Iuliana Marciuc a explicat ca, inainte de a lua aceasta masura drastica, organismul european a incercat in repetate randuri sa remedieze situatia, insa in cele din urma s-a ajuns intr-o situatie umilitoare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )