Libnet.ro
UNICEF

00:07

EUROVISION 2016. Romania, exclusa oficial de la Eurovision 2016

Antena3 Antena3,
EUROVISION 2016. Romania, exclusa oficial de la Eurovision 2016

Romania NU va participa la editia din acest an a EUROVISION din cauza datoriilor pa care Televiziunea Romana le are la organizatorii acestui concurs. Datoriile se ridica la suma de. continuă pe Antena3

Romania, exclusa oficial de la Eurovision 2016

ACTUALIZARE 16: 48 PNL cere Guvernului sa gaseasca solutii pentru participarea Romaniei la Eurovision Partidul National Liberal cere Guvernului condus de Dacian Ciolos sa gaseasca de urgenta o modalitate prin care Romania sa participe la Eurovision, a anuntat vicepresedintele partidului Gigel Stirbu intr-un comunicat de presa. *ACTUALIZARE 14:05 Iuliana Marciuc: Este o situatie fara precedent in istoria EBU Sefa delegatiei Romaniei la Stockholm, Iuliana Marciuc, declara ca decizia European Broadcasting Union de a retrage Televiziunii Romane TVR) calitatea de membru ca urmare a neplatii unor datorii in valoare totala de 16 milioane de franci elvetieni este una fara precedent in istoria acestei asociatii media. *ACTUALIZARE 13:53 Ovidiu Anton: incerc sa zambesc si sa nu ma ia valul, insa. e nedrept *ACTUALIZARE 13:27 Suciu: Nu am gasit solutia tehnica si legala pentru a plati suma necesara participarii la Eurovision.

Romania, exclusa oficial de la Eurovision 2016

ACTUALIZARE 14:05 Iuliana Marciuc: Este o situatie fara precedent in istoria EBU Sefa delegatiei Romaniei la Stockholm, Iuliana Marciuc, declara ca decizia European Broadcasting Union de a retrage Televiziunii Romane TVR) calitatea de membru ca urmare a neplatii unor datorii in valoare totala de 16 milioane de franci elvetieni este una fara precedent in istoria acestei asociatii media. *ACTUALIZARE 13:53 Ovidiu Anton: incerc sa zambesc si sa nu ma ia valul, insa. e nedrept *ACTUALIZARE 13:27 Suciu: Nu am gasit solutia tehnica si legala pentru a plati suma necesara participarii la Eurovision.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )