Libnet.ro
UNICEF

22:15

Eurovision 2017: Barbatul care a urcat pe scena dezbracat, plasat sub control judiciar, declara ca nu regreta nimic

Antena3 Antena3,
Eurovision 2017: Barbatul care a urcat pe scena dezbracat, plasat sub control judiciar, declara ca nu regreta nimic

Barbatul ucrainean, care a sarit pe scena la finala concursului Eurovision 2017 si si-a dat pantalonii jos in fata a 200 de milioane de telespectatori, a comparut luni in fata unui judecator unde a. continuă pe Antena3

Cele mai bizare si amuzante momente din finala Eurovision 2017: cine este barbatul care a dansat in fundul gol pe scena si sarutul nereusit al romanilor VIDEO

Finala Eurovision 2017 a fost marcata de o serie de momente bizare, printre care se numara cel in care un spectator care a ramas in fundul gol pe scena. Si reprezentantii Romaniei au fost protagonistii unei scene care a provocat o multime de glume in mediul virtual.

Cine este Salvador Sobral, castigatorul Eurovision 2017: tanarul care lupta pentru muzica de calitate si pentru cauza refugiatilor VIDEO

Salvador Sobral este castigatorul Eurovision 2017, marcand astfel prima victorie a Portugaliei dupa 53 de ani in care tara a participat in concurs fara a reusi sa cucereasca ravnitul trofeu.

Eurovision 2017. Scena socanta in timpul Eurovision 2017. Un spectator dezbracat a urcat pe scena

Milioane de telespectatori si mii de spectatori au avut parte de o scena aproape porno in timpul transmisiunii Eurovision 2017 de la Kiev. Asta dupa ce un spectator a urcat partial dezbracat pe scena. Mai.

Cine este barbatul care si-a aratat fundul la Eurovision VIDEO

In cadrul finalei Eurovision, in timp ce Jamala sustinea un recital, un barbat a urcat pe scena purtand pe umeri steagul Australiei, si-a dat pantalonii jos si si-a aratat fundul, in direct, in fata a sute de milioane de telespectatori. Iata cine este acesta si ce pedeapsa risca.

Incident socant la Eurovision 2017. Cine este barbatul care si-a dat jos pantalonii pe scena! - VIDEO

Eurovision 2017. Finala Eurovision 2017 a fost marcata de o serie de momente bizare, printre care se numara cel in care un spectator care a ramas in fundul gol pe scena. De departe, cel mai insolit incident.

Ucraineanul care si-a aratat fundul la Eurovision 2017 spune ca nu regreta gestul: care au fost intentiile farsorului

Ucraineanul care a urcat pe scena in finala Eurovision 2017, in timp ce canta Jamala, si si-a dat pantalonii jos in fata publicului si a telespectatorilor, a declarat ca nu regreta cele intamplate, desi fapta sa l-ar putea costa pana la cinci ani de inchisoare si o amenda.

Ce audiente a inregistrat TVR 1 cu finala Eurovision 2017: momentul Romaniei a adus cei mai multi telespectatori

TVR 1 a fost lider de audienta la orase cu finala Eurovision 2017, iar momentul Yodel It de pe scena de la Kiev a adus pentru postul TV pozitia de lider de audienta pe toate segmentele de public, transmite postul public intr-un comunicat.

Rezultate EUROVISION 2017: Portugalia castiga, Romania este pe locul sapte

Eurovision 2017 tocmai s-a finalizat cu Portugalia pe prima pozitie, urmata de Bulgaria si Moldova. De altfel, Portugalia a fost in topul tarilor participante inca de la primele rezultate Eurovision 2017, date de juriu. Romania a incheiat concursul EUROVISION 2017 pe locul sapte, ceea ce este foarte important ca ne aflam printre primii zece clasati.

Castigator Eurovision 2017. Portugalia triumfa in finala Eurovision 2017

Castigator Eurovision 2017. Salvador Sobral este marele castigator al Eurovision 2017, cu melodia 'Amar Pelos Dois'. Portugalia a primit cele mai multe puncte din partea juriului, dar si cele.

Castigator Eurovision 2017. Moment socant in timpul transmisiunii de la Eurovision

Castigator Eurovision 2017. Moment incredibil in timpul transmisiunii in direct de la Eurovision 2017. Asta dupa ce prezentatorul televiziunii din Israel a anuntat ca dupa 44 de ani aceasta e.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )