Libnet.ro
UNICEF

07:30

Eurovision 2017. Pe ce loc e clasata melodia Romaniei la 25 de case de pariuri. Compozitorul piesei: Avem nevoie de rugaciunile voastre

Adevărul Adevărul,
Eurovision 2017. Pe ce loc e clasata melodia Romaniei la 25 de case de pariuri. Compozitorul piesei: Avem nevoie de rugaciunile voastre

Nu mai putin de 25 de case de pariuri acorda posibilitatea pasionatilor sa-si incerce norocul la Eurovision 2017. Melodia care reprezinta Romania se afla in top 10, iar favoriti sunt artistii din Italia, Belgia, Portugalia si Bulgaria. Specialistul constultat de Adevarul sustine ca de obicei casele de pariuri nu dau gres. Avem nevoie de rugaciunile voastre, a transmis fanilor compozitorul piesei Yodel It - Mihai Alexandru. continuă pe Adevărul

Eurovision 2017. Romania intra azi in concurs. Ilinca si Alex Florea tintesc un loc in finala

Semifinala Eurovision 2017. Ilinca si Alex Florea, artistii romani care participa la competitia muzicala de la Kiev cu melodia Yodel It, vor incerca sa se califice in marea finala. A doua.

Gestul sfidator al cantaretei care ar fi trebuit sa reprezinte Rusia la Eurovision 2017

Julia Samoilova, care ar fi trebuit sa reprezinte Rusia la Eurovision 2017 cu piesa Flame is burning, a interpretat melodia in Crimeea, marti, in cadrul unui eveniment care a celebrat.

Cantareata care ar fi trebuit sa reprezinte Rusia la Eurovision 2017 a cantat din nou in Crimeea

Cantareata Julia Samoilova, care ar fi trebuit sa reprezinte Rusia la Eurovision 2017 cu piesa Flame is burning, a interpretat melodia in Crimeea, marti, in cadrul unui eveniment care a celebrat victoria Uniunii Sovietice impotriva Germaniei naziste, intr-un gest de sfidare, dupa ce Ucraina, care gazduieste competitia muzicala in acest an, i-a interzis accesul in teritoriu, informeaza Reuters, citat de News. ro.

LIVE ONLINE EUROVISION 2017. STREAM VIDEO cu prestatia ROMANIA la TVR

Ilinca Bacila si Alex Florea, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2017, canta joi seara, in cea de-a doua semifinala a competitiei cantecului european, pentru a obtine un loc in fi.

LIVE ONLINE EUROVISION 2017. STREAM VIDEO cu prestatia ROMANIA la TVR

Ilinca Bacila si Alex Florea, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2017, canta joi seara, in cea de-a doua semifinala a competitiei cantecului european, pentru a obtine un loc in fi.

Eurovision 2017. Mesaj de ultima ora al reprezentantilor Romaniei la Eurovision 2017

Eurovision 2017 Alex Florea, care va canta alaturi de Ilinca Bacila in a doua semifinala Eurovision 2017, joi, a declaratca, in opinia lui, in show-ul in care juriul a notat.

EUROVISION 2017 LIVE VIDEO ONLINE TVR 1. Unde poti vedea EUROVISION LIVE VIDEO ONLINE

EUROVISION 2017 LIVE VIDEO ONLINE TVR 1 Grafica show-ului Romaniei la Eurovision sugereaza explozii de bucurie, de buna dispozitie, de armonie si rimeaza cu piesa Yodel It!, a declarat.

Lovitura pentru Romania cu putin timp inainte de startul semifinalei la EUROVISION 2017. ACUZATIILE sunt GRAVE

Lovitura teribila pentru reprezentantii Romaniei la concursul Eurovision 2017. Piesa cu care participa Ilinca Bancila si Alex Florea, Yodel It!, este acuzata de plagiat. O echipa de vlogge.

Cine sunt primii 10 finalisti Eurovision 2017: Moldova s-a calificat in finala

Marti seara, a avut loc prima semifinala Eurovision 2017, in cadrul careia 18 tari au concurat pentru un loc in marea finala de pe 13 mai. Moldova, reprezentata de trupa Sunstroke Project, cu piesa Hey Mamma, se numara printre finalisti.

Ilinca si-a lansat primul single inainte de semifinala Eurovision 2017 VIDEO

Ilinca Bacila, care reprezinta Romania la Eurovision 2017 alaturi de Alex Florea, a lansat primul single cu doar cateva ore inaintea de semifinala concursului, in care va lupta pentru un loc in marea finala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )