Libnet.ro
UNICEF

07:15

Eurovision 2018. Ce a patit solista trupei The Humans, reprezentanta Romaniei, cu doar cateva zile inainte de semifinala (FOTO)

Antena3 Antena3,
Eurovision 2018. Ce a patit solista trupei The Humans, reprezentanta Romaniei, cu doar cateva zile inainte de semifinala (FOTO)

Eurovision 2018. Cu doar cateva zile inainte de cea de-a doua semifinala a showului Eurovision, atunci cand vor urca pe scena, solista trupei The Humans, reprezentanta Romaniei, a avut parte de o surpriza. continuă pe Antena3

Cristina, solista The Humans, ceruta in casatorie la ceremonia de deschidere Eurovision 2018: Sunt coplesita. Romanii au stralucit pe covorul albastru

Cristina Caramarcu, solista trupei The Humans, care ne reprezinta la Eurovision 2018, a fost ceruta in casatorie chiar la ceremonia de deschidere a evenimentului.

Solista trupei care reprezinta Romania la Eurovision a fost ceruta in casatorie la ceremonia de deschidere

Cristina Caramarcu, solista trupei The Humans, care reprezinta Romania la Eurovision 2018, a fost ceruta in casatorie, duminica seara, la ceremonia de deschidere a evenimentului. Momentul serii a avut loc in.

Eurovision 2018. Pe cine mizeaza casele de pariuri pentru castigarea trofeului. Vesti proaste pentru reprezentantii tarii noastre

Eurovision 2018. Se apropie concursul Eurovision din acest an, iar fanii isi voteaza favoritii. Este o paine de mancat si pentru casele de pariuri, care au stabilit cotele pe care le are fiecare tara la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )