Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eurovision 2019: Cine este marea favorita la castigarea concursului si ce sanse are Romania macar sa ajunga in finala (VIDEO)

B1 B1,
Eurovision 2019: Cine este marea favorita la castigarea concursului si ce sanse are Romania macar sa ajunga in finala (VIDEO)

Eurovision se va desfasura in acest an, intre 14 si 18 mai, in Israel,si deja au inceput sa apara predictiile cu privire la potentialul castigator al concursului. Favoritii editiei din 2019 au a. continuă pe B1

Toate piesele de la Eurovision 2019. Care are sanse de castig?

Mai sunt doar doua saptamani pana la semifinalele si finala Eurovision 2019. Concursul se va tine anul acesta in Tel Aviv, Israel. Iata toate piesele care intra in competitie. Care are sanse de castig? .

VIDEO Cum va arata show-ul Romaniei la Eurovision 2019. Ester Peony: Sunt multumita de rezultate

Reprezentanta Romaniei la Eurovision 2019, Ester Peony 25 de ani), a facut declaratii de pe scena de la Tel Aviv, unde au avut loc primele repetitii pentru marele show.

Cine este Gheorghe Stan, propunerea PSD la CCR. Nu a stiut cate articole are Constitutia

Gheorghe Stan este propunerea PSD pentru CCR din partea Camerei Deputatilor. El a dat, insa, cu stangul in dreptul in timpul audierilor din comisia de specialitate. Gheorghe Stan, propus de PSD pentru functia de judecator la CCR, a fost audiat, marti dimineata, in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor. E o procedura prevazuta de lege, inainte [] .

Cine este Simina Tanasescu, desemnata de Klaus Iohannis judecator la CCR

Simina Tanasescu va ocupa, din 9 iunie, functia de judecator al CCR. Ea a fost numita de presedintele Klaus Iohannis, iar decretul prin care a dobandit aceasta functie a fost semnat deja de seful statului. Simina Tanasescu ajunge judecator al Curtii Constitutionale, in locul lui Petre Lazaroiu, al carui mandat expira pe 2 iunie. El [] .

Eleva batuta cu pumnii si picioarele, langa scoala. Cine este agresorul - VIDEO revoltator

Un nou caz de violenta a fost inregistrat in curtea unei unitati de invatamant. Incidentul a avut locul in judetul Botosani, in Albesti, potrivit Botosani News. O eleva este umilita si.

Cine este si ce avere are Dan Camarzan, milionarul din Brasov care si-a sugrumat bunica

Viata bate filmul si in cazul milionarului Dan Camarzan, afaceristul din Brasov cu milioane de euro in conturi care a decazut si acum asteapta sa fie condamnat pentru o crima oribila. De la proiectele.

Cine este Gheorghe Stan, noul judecator al Curtii Constitutionale numit de PSD

Seful Sectiei speciale de investigare a magistratilor, Gheorghe Stan, a fost numit marti in functia de judecator al Curtii Constitutionale cu 174 de voturi pentru, conform G4Media.

Cine este pilotul roman care a murit la 200 km/h intr-un accident pe Centura Capitalei

Un cunoscut pilot pasionat de tuning si-a pierdut viata, sambata seara, chiar in masina pe care o preparase. Citeste si: Pilot roman mort intr-un accident produs la 200 km/h - VIDEO Masina, care s-a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )