Libnet.ro
UNICEF

15:00

EUROVISION 2019. A fost lansat videoclipul piesei On a Sunday, melodie ce va reprezenta Romania la Eurovision 2019

Antena3 Antena3,
EUROVISION 2019. A fost lansat videoclipul piesei On a Sunday, melodie ce va reprezenta Romania la Eurovision 2019

Dupa ce a castigat Selectia Nationala, Ester Peony, reprezentanta Romaniei la Eurovision 2019, lanseaza videoclipul piesei On A Sunday, o productie cinematografica in regia lui Petre. continuă pe Antena3

VIDEO Ester Peony a lansat videoclipul piesei cu care va reprezenta Romania la Eurovision 2019

Videoclipul melodiei On a Sunday, piesa cu care Ester Peony a castigat Selectia Nationala Eurovision 2019, a fost lansat astazi, 10 martie.

Ester Peony, prizoniera intr-o casa parasita. Cum se prezinta Romania la Eurovision VIDEO

Ester Peony, castigatoarea Selectiei Nationale Eurovision, a lansat videoclipul piesei On a Sunday care ne va reprezenta in luna mai la concursul european gazduit anul acesta de Israel. Echipa de productie a TVR a realizat filmul pe care il prezinta ca pe o calatorie pe taramul viselor. Protagonista, Ester Peony, interpreteaza rolul unei prizoniere intr-o casa [] .

Ce reactii a starnit videoclipul piesei care reprezinta Romania la Eurovision 2019: un concept invechit vs. o capodopera VIDEO

Dupa lansarea videoclipului On a Sunday, piesa cu care Ester Peony 25 de ani) va reprezenta Romania la Eurovision 2019, fanii romani si straini au reactionat in mediul online si si-au expus punctele de vedere, parerile fiind impartite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )