Libnet.ro
UNICEF

15:00

Eurovision Romania: 150 de piese validate pentru selectia nationala.

România Liberă România Liberă,
Eurovision Romania: 150 de piese validate pentru selectia nationala.

Televiziunea Romana anunta ca 159 de piese au fost inscrise in cursa pentru desemnarea reprezentantului Romaniei la concursul Eurovision 2014, iar dintre acestea au fost validate 150. Numararea si verificarea plicurilor continand melodiile trimise s-a desfasurat luni, 17 februarie, si marti, 18 februarie, la sediul TVR, cand documentele au fost deschise si verificate in prezenta unui notar autorizat. Din totalul pieselor inscrise, 71 au fost trimise organizatorilor prin e-mail, iar 88 au ajuns . continuă pe România Liberă

150 de piese validate pentru Eurovision Romania

159 de piese au fost inscrise in cursa pentru desemnarea reprezentantului Romaniei la concursul Eurovision 2014, cu 11 mai multe decat la selectia de anul trecut. Dintre acestea, 150 au fost validate in urma verificarii dosarului de inscriere, iar 9 au fost respinse, neindeplinind toate conditiile impuse de Regulament, informeaza organizatorii evenimentului.

150 de piese validate pentru Eurovision 2014. Melodii de Moga si Smiley, dar si piese ale unor compozitori straini

Compozitori autohtoni precum Marius Moga si Smiley, dar si multi artisti straini - italieni, spanioli, greci, belgieni, norvegieni - spera sa reprezinte Romania la Eurovision 2014. 159 de piese au fost inscrise la selectia din acest an, insa numai 150 de melodii au indeplinit toate conditiile impuse de regulament.

HOT! Mirela Vaida Boureanu participa la Selectia Nationala pentru Eurovision 2014 cu piesa One more time! Ascult-o aici!

Cunoscuta solista vocala a Teatrului de Revista Constantin Tanase din Bucuresti si moderatoare a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, Vaida.

E oficial. Selectia Nationala Eurovision are loc la Brasov

Spectacolul pentru selectia reprezentantului Romaniei la Eurovision va avea loc pe 1 martie la Teatrul Sica Alexandrescu din Brasov, a informat luni, intr-o conferinta de presa, viceprimarul Adrian Atomei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2768 seconds )