Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eurovision Romania 2018: Recitaluri de muzica rock, hituri sarbesti si acorduri rromanes, la cea de-a doua semifinala

Adevărul Adevărul,
Eurovision Romania 2018: Recitaluri de muzica rock, hituri sarbesti si acorduri rromanes, la cea de-a doua semifinala

Seria show-urilor Selectiei Nationale Eurovision continua duminica, 28 ianuarie, la Timisoara, cu a doua semifinala a concursului. Spectacolul va avea loc in decorul inedit al fostului manej imperial ce gazduieste, azi, Sala 2 a Teatrului National Mihai Eminescu. continuă pe Adevărul

Cate puncte a primit fiecare concurent in prima semifinala Eurovision Romania 2018: unul dintre participanti nu a mai urcat pe scena VIDEO

Primii trei finalisti Eurovision Romania 2018 au fost alesi de juriu, iar TVR a facut publice si punctele obtinute de fiecare concurent care a evoluat in semifinala desfasurata la Focsani. Unul dintre participanti i-a anuntat pe organizatori ca se retrage din concurs.

Finala Eurovision Romania 2018 va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti

Inainte de prima semifinala a Selectiei Nationale Eurovision, ce a avut loc la Focsani, reprezentantii TVR au anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, unde se va desfasura finala Eurovision Romania 2018.

Portughezul Ricardo Caria alaturi de nume mari, la semifinala Eurovision Romania 2018

Cantaretul portughez Ricardo Caria a fost invitat sa participe cu doua momente muzicale la a cea de a doua semifinala Eurovision Romania 2018, care va avea loc, duminica, 28 ianuarie, de la ora 21:00, la Timisoara.

Eurovision Romania 2018. Semifinala de la Timisoara. Cezar Ouatu: Din punct de vedere al creatiilor si artistilor, va fi mult mai buna decat cea de la Focsani

Seria semifinalelor selectiei nationale Eurovision Romania 2018 continua cu spectacolul de la Timisoara, pe 28 ianuarie.

Eurovision Romania 2018. Semifinala de la Timisoara. Cezar Ouatu: Din punct de vedere al creatiilor si artistilor, va fi mult mai buna decat cel de la Focsani

Seria semifinalelor selectiei nationale Eurovision Romania 2018 continua cu spectacolul de la Timisoara, pe 28 ianuarie.

Cine sunt primii 3 finalisti Eurovision Romania 2018: Alex Florea nu se numara printre cei alesi de juriu VIDEO

Duminica seara, pe TVR 1, a avut loc prima semifinala a Selectiei Nationale Eurovision 2018, de la Focsani, unde au fost selectati primii trei concurenti care ajung in finala din 25 februarie, ce se va tine la Sala Palatului din Bucuresti.

FOTO Trei ore de show total pe scena teatrului din Focsani. Cine sunt primii finalisti ai Eurovision Romania

Juriul Selectiei Nationale a desemnat castigatorii show-ului organizat la Focsani. Urmatoarea semifinala a Selectiei Nationale va avea loc duminica, 28 ianuarie, la Timisoara.

VIDEO Alexia Matei, Echoes si Eduard Santha sunt primii finalisti la Eurovision Romania

Alexia Matei, Echoes si Eduard Santha sunt primii finalisti in cursa pentru reprezentarea Romaniei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2086 seconds )