Libnet.ro
UNICEF

20:00

Euthyrox: in depozitele din Romania au fost aduse pana acum 140.122 cutii. Sunt asteptate noi livrari pe 13-14 aprilie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Euthyrox: in depozitele din Romania au fost aduse pana acum 140.122 cutii. Sunt asteptate noi livrari pe 13-14 aprilie

Un numar de 77. 499 cutii de Euthyrox 50 mcg si 59. 315 cutii de 25 mcg, loturi care deja au fost eliberate din Germania, vor fi livrate in tara pe 13 - 14 aprilie, informeaza miercuri Ministerul Sanatatii. in depozitele din Romania au fost aduse in data. continuă pe Wall-Street Ro

Economia Romaniei sta: peste un milion de contracte de munca au fost susendate pana acum

Cel mai negru scenariu, anuntat de altfel de autoritati s-a adeverit. 522 de contracte indivi.

ROSurse.ro: Platforma digitala creata de voluntari, care reuneste spitalele si producatorii de echipamente medicale din Romania

A fost lansata platforma ROSurse. ro , care isi propune sa reuneasca producatorii de echipamente medicale si de protectie si institutiile medicale care ai nevoie de acestea.

Alexandrion Group doneaza 100.000 de masti medicale spitalelor din Romania

Alexandrion Group, cel mai mare producator si distribuitor de bauturi spirtoase din Romania, doneaza 100. 000 de masti medicale de protectie spitalelor din Romania, dar si angajatilor si familiilor colaboratorilor sai, pentru a sustine lupta impotriva COVID-19.

Medicamente si bani donati de Novartis pentru Institutul Matei Bals, Crucea Rosie si alte cinci spitale din Romania

Grupul Novartis in Romania diviziile Novartis Pharma, Novartis Oncology si Sandoz) va sustine cu aproximativ 1. 000 RON Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania. Separat de sprijinul pe care il ofera Societatii Nationale de Cruce Rosie,.

Bayer doneaza 386 de mii de lei pentru sustinerea spitalelor din Romania

Bayer s-a alaturat campaniei scutpentruspitale a Asociatiei Zi de Bine din Romania, cu o donatie de 386. 000 de lei, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Help Net doneaza 100.000 euro pentru dotarea spitalelor din Romania, in lupta impotriva COVID-19

Farmaciile Help Net directioneaza catre asociatia Daruieste Viata suma de 100. 000 euro, in scopul dotarii spitalelor din Romania in lupta impotriva COVID-19.

Help Net doneaza 100.000 euro pentru dotarea spitalelor din Romania in lupta impotriva COVID-19

Farmaciile Help Net directioneaza catre asociatia Daruieste Viata suma de 100. 000 euro, in scopul dotarii spitalelor din Romania in lupta impotriva COVID-19, potrivit unui comunicat remis miercuri AGERPRES.

Compania Prodal 94 doneaza un milion de litri de apa Carpatina spitalelor de boli infectioase din Romania

Compania Prodal 94 doneaza un milion de litri de apa Carpatina spitalelor de boli infectioase din Romania si spitalelor suport desemnate pentru tratarea pacientilor, in contextul pandemiei COVID-19.

Asociatia Companiilor de Bunuri din Romania lanseaza campania de promovare Facut in tara mea

Asociatia Companiilor de Distributie de Bunuri din Romania ACDBR) lanseaza conceptul Facut in tara mea, prin care intentioneaza sa uneasca mediul de afaceri romanesc si consumatorii sub acest simbol, cu scopul de a vitaliza economia tarii.

Asociatia Companiilor de de Bunuri din Romania lanseaza campania de promovare Facut in tara mea

Asociatia Companiilor de Distributie de Bunuri din Romania ACDBR) lanseaza Campania de promovare Facut in tara mea, prin care intentioneaza sa uneasca mediul de afaceri romanesc si consumatorii sub un acest simbol, cu scopul de a vitaliza economia tarii, conform unui comunicat remis, marti, AGERPRES.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )