Libnet.ro
UNICEF

19:30

Evaluare Nationala 2015 Arad. Cei mai multi dintre elevii se arata optimisti, dupa proba la romana: Subiectele nu au fost grele

Adevărul Adevărul,
Evaluare Nationala 2015 Arad. Cei mai multi dintre elevii se arata optimisti, dupa proba la romana: Subiectele nu au fost grele

Prima proba a Evaluarii Nationale pentru elevii din clasele a VIII-a s-a incheiat astazi. La Arad, cei mai multi dintre cei care au iesit din examen se aratau multumiti de subiectele pe care le-au avut de rezolvat. continuă pe Adevărul

Evaluare Nationala 2015. Zodii cu noroc la examen. Cum ne influenteaza rezultatele semnul nostru astrologic

Evaluare Nationala 2015. Zodii cu noroc la examen. Semnul astrologic sub care ne-am nascut ne influenteaza si norocul la examene si puterea de concentrare, astfel incat sa obtinem cele mai bune rezultate.

EVALUARE NATIONALA 2015. Ce subiect au primit elevii la Limba si Literatura Romana

Elevii de clasa a VIII-a au primit luni, 22 iunie, la proba scrisa de la limba si literatura romana, doua subiecte bazate pe basmul Lupul cel nazdravan si Fat-Frumos, de Petre Ispirescu, si pe un text despre ia romaneasca, publicat in ziarul Adevarul.

Subiecte Evaluare Nationala 2015 - Romana. Cerintele integrale, pe adevarul. Rezolvari, la ora 11

Prima proba din cadrul examenului de Evaluare Nationala 2015 pentru elevii de clasa a VIII-a are loc astazi, 22 iunie. Prima proba din calendarul examenului este cea la limba romana.

EVALUARE NATIONALA 2015. Elevii clasei a VIII-a sustin, luni, proba scrisa la Limba Romana

Aproximativ 180. 000 de elevi de clasa a VIII-a sustin, luni, proba scrisa la Limba Romana.

Evaluare Nationala 2015 - subiecte la Limba Romana. Subiectele vor fi rezolvate in direct la Adevarul Live de la 11.00

Evaluare Nationala 2015 - Subiecte la Limba Romana. Subiectele primite de candidati la proba de Romana vor fi publicate in timp real pe adevarul. ro. La ora 11:00, Adevarul Live va transmite in direct rezolvarea subiectelor de la proba de Limba Romana a examenului de Capacitate 2015.

EVALUARE NATIONALA 2015. Elevii claselor a VIII-a se pregatesc de examene

Elevii claselor a VIII-a sustin, incepand de luni, examenele la Limba Romana, Matematica si limba materna, in cadrul Evaluarii Nationale.

Evaluare Nationala 2015 Mehedinti. 53 de elevi au absentat la prima proba din examenul de evaluare nationala

La prima proba din examenul de evaluare nationala au absentat in judetul Mehedinti 53 de elevi. Potrivit inspectorului scolar general, nu s-au inregistrat incidente, examenul desfasurandu-se fara nicio problema.

Evaluare Nationala 2015 Valcea. Subiectele la Limba si Literatura Romana

Evaluare Nationala Valcea. Peste 3 600 de absolventi de clasa a VIII-a din judetul Valcea sustin astazi proba scrisa la Limba si Literatura Romana.

Evaluare Nationala 2015: Basmul si ia romaneasca, subiecte la Limba si Literatura Romana (FOTO)

Circa 200. 000 de elevi de clasa a VIII-a au sustinut luni, 22 iunie, proba scrisa de la Limba si literatura romana, prima din cadrul examenului de Evaluarea Nationala 2015. Urmeaza pe 23 iunie proba.

Evaluare Nationala 2015 Hunedoara. Subiecte Limba Romana

Absolventii claselor a VIII-a intra luni in febra Evaluarii Nationale cu proba la Limba Romana. Reprezentantii Ministerului Educatiei avertizeaza ca anul acesta candidatii vor fi supravegheati atat video, cat si audio. Candidatii vor afla subiectele Elvaluarea Nationala 2015 la Limba Romana luni dimineata, la ora 9.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )