Libnet.ro
UNICEF

06:00

EVALUARE NATIONALA 2020: Rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor, au fost afisate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EVALUARE NATIONALA 2020: Rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor, au fost afisate

Rezultatele finale la Evaluarea Nationala 2020, dupa solutionarea contestatiilor, au fost afisate sambata, pe evaluare. edu. ro si la avizierele scolilor. continuă pe Ziarul Bursa

Evaluare Nationala 2020: Rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor, au fost afisate - UPDATE

Rezultatele finale la Evaluarea Nationala 2020, dupa solutionarea contestatiilor, au fost afisate sambata, pe evaluare. edu. ro si la avizierele scolilor. De luni, 29 iunie, incepe sesiunea speciala a Evaluarii Nationale 2020 pentru absolventii clasei a VIII-a care nu au putut sustine examenul din motive medicale, in contextul pandemiei de coronavirus. Notele dupa contestatii pot fi vazute AICI.

Rezultate finale Evaluare Nationala 2020. Notele afisate dupa solutionarea contestatiilor pe Edu.ro

Rezultate finale Evaluare Nationala 2020. Notele finale ale elevilor sunt afisate, astazi, 27 iunie 2020, dupa solutionarea contestatiilor, la centrele de examen, dar si online pe site-ul Ministerului Educatiei, Edu. ro.

Rezultate finale Evaluare Nationala 2020. Lista notelor dupa rezolvarea contestatiilor, afisata de edu.ro

Notele la Evaluarea Nationala 2020 au fost afisate luni, 22 iunie, insa multi dintre cei aproximativ 172. 000 de elevi care au absolvit clasa a VIII-a, dintre care peste 16. 000 in municipiul Bucuresti, care au.

Evaluarea Nationala - Rezultatele finale, dupa contestatii, afisate sambata

Rezultatele finale la Evaluarea Nationala din acest an, dupa rezolvarea contestatiilor, sunt afisate sambata, conform calendarului aprobat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, scrie Agerpres. MEC a informat deja ca, dupa afisarea primelor rezultate la Evaluarea Nationala, au fost depuse 15. 275 de contestatii. Din totalul celor 15. 275 de contestatii, la proba scrisa de Limba si literatura romana au fost depuse 9. 030, la Matematica - 5. 991, iar la proba de Limba si literatura materna - 254 de contestatii.

Rezultate finale Evaluare Nationala 2020 Salaj. Ce a patit un elev care si-a contestat toate notele

Candidatii care si-au contestat notele la Evaluarea Nationala din acest an au aflat, sambata, 27 iunie, rezultatele finale.

Rezultatele finale la Evaluarea Nationala vor fi publicate astazi de Ministerul Educatiei

Solutionarea tuturo contestatiilor a avut loc pana vineri, rezultatele finale urmand a fi facute pub.

EVALUAREA NATIONALA 2020. Topul scolilor generale din Romania pentru anul 2020. Topul notelor la matematica si la romana.

Echipa Didactic. ro a analizat care au fost cele mai bune scoli din Romania in ceea ce priveste mediile obtinute la Evaluarea Nationala 2020. Descoperiti topul scolilor generale din Romania pentru anul 2020. Acesta a fost realizat calculandu-se media aritmetica pentru mediile de la Evaluarea Nationala ale tuturor elevilor din scolile respective.

Sesiune speciala de Evaluare Nationala pentru mai putin de 200 de candidati

Patru copii cu temperatura peste 37,3 grade si candidatii aflati in izolare si carantina la data pro.

Monica Anisie: Sesiune speciala a examenelor nationale pentru elevii care nu au putut participa

Ministerul Educatiei si Cercetarii va organiza o etapa speciala de evaluare nationala si bacalaureat pentru elevii care nu au putut participa la prima etapa, fie pentru ca au avut temperatura, fie pentru ca s-au aflat in izolare sau carantina, fie din alte motive, a declarat marti seara ministrul Monica Anisie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )