Libnet.ro
UNICEF

00:07

EVALUAREA NATIONALA: 76,2% dintre elevi au obtinut medii mai mari sau egale cu cinci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EVALUAREA NATIONALA: 76,2% dintre elevi au obtinut medii mai mari sau egale cu cinci

Rezultatele finale la Evaluarea Nationala arata ca 76,2% dintre elevi au obtinut medii mai mari sau egale cu cinci, in crestere fata de rezultatele dinainte de contestatii. Totodata, a crescut numarul candidatilor cu media zece, ajungand la 892, arata Ministerul Educatiei. continuă pe Ziarul Bursa

Rezultate la Evaluarea Nationala - 76,2% dintre elevi au obtinut medii mai mari sau egale cu 5!

Dupa rezolvarea contestatiilor, rezultatele examenelor de Evaluare Nationala au ramas aproape neschi.

Rezultate finale la Evaluarea Nationala: Numarul copiilor de 10 este aproape dublu fata de anul trecut

Rezultatele finale la Evaluarea Nationala arata ca 76,2% dintre elevi au obtinut medii mai mari sau egale cu cinci, in crestere fata de rezultatele dinainte de contestatii, iar numarul candidatilor cu media 10 a ajuns la 892, aproape dublu fata de anul trecut, potrivit datelor oficiale.

Clasa care a excelat la Evaluarea Nationala: patru elevi de 10 pe linie si o medie de 9,45

Patru din cei sase decari din Salaj de la Evaluarea Nationala din acest an au fost colegi in clasa de excelenta a Colegiului National Silvania Zalau.

Monica Anisie, multumita de rezultatele la Evaluarea Nationala

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a afirmat, marti seara, ca nu au existat probleme deosebite la Evaluarea Nationala, examenul fiind organizat bine. Anisie a precizat ca, in ciuda temerilor, au existat doar patru elevi cu temperatura mai mare de 37,3 grade, acestia avand posibilitatea de a participa la sesiunea speciala. De asemenea, Anisie a precizat ca rezultatele Evaluarii Nationale au fost bune.

EVALUAREA NATIONALA 2020. Topul scolilor generale din Romania pentru anul 2020. Topul notelor la matematica si la romana.

Echipa Didactic. ro a analizat care au fost cele mai bune scoli din Romania in ceea ce priveste mediile obtinute la Evaluarea Nationala 2020. Descoperiti topul scolilor generale din Romania pentru anul 2020. Acesta a fost realizat calculandu-se media aritmetica pentru mediile de la Evaluarea Nationala ale tuturor elevilor din scolile respective.

Evaluarea Nationala - Rezultatele finale, dupa contestatii, afisate sambata

Rezultatele finale la Evaluarea Nationala din acest an, dupa rezolvarea contestatiilor, sunt afisate sambata, conform calendarului aprobat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, scrie Agerpres. MEC a informat deja ca, dupa afisarea primelor rezultate la Evaluarea Nationala, au fost depuse 15. 275 de contestatii. Din totalul celor 15. 275 de contestatii, la proba scrisa de Limba si literatura romana au fost depuse 9. 030, la Matematica - 5. 991, iar la proba de Limba si literatura materna - 254 de contestatii.

O fata din Botosani a sarbatorit nota de la Evaluarea Nationala pana a ajuns in coma alcoolica la spital. Parintii sunt in stare de soc

O adolescenta din Botosani a ajuns in coma alcoolica la spital, dupa ce a sarbatorit notele de la Evaluarea Nationala. Parintii ei sunt in stare de soc! Fata a luat peste 9 la Evaluarea Nationala 2020.

Superclasa din Neamt care a uimit invatamantul. Sapte elevi au luat 10 la Evaluarea Nationala. Au prins cea mai grea perioada psihologica a ultimilor ani

Sapte dintre elevii unei clase de la Colegiul National Petru Rares din Piatra Neamt au avut note maxime la ambele probe ale examenului de Evaluare Nationala.

Colectie de perle la Evaluarea Nationala: in turma aia de oi era o oaie alintata foc, care o chema Miorita

Cativa profesori din Neamt au colectionat cele mai spectaculoase perle ale absolventilor de opt clase care aspira la statutul de licean. Unele dintre ele nu sfideaza doar limba romana, ci si logica.

Val de contestatii, in judetul Buzau, dupa Evaluarea Nationala

Dupa afisarea primelor rezultate, elevii buzoieni au depus 319 contestatii, dintre care 190 s-au inregistrat la Limba si Literatura Romana si 129, la Matematica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )