Libnet.ro
UNICEF

21:30

Evaluarea Nationala aduce in Salaj note mai slabe decat in 2018. Procentul notelor peste 5, in continua scadere

Adevărul Adevărul,
Evaluarea Nationala aduce in Salaj note mai slabe decat in 2018. Procentul notelor peste 5, in continua scadere

Desi in acest an, numarul elevilor cu 10 pe linie este mai mare decat anul trecut sau decat acum doi an, promovabilitatea inainte de contestatii este in scadere cu 4, respectiv 6 procente. continuă pe Adevărul

Rezultate pe judete si orase la Evaluarea Nationala 2019. Vezi ce note ai luat

Azi, 25 iunie, elevii din clasa a VIII-a afla rezulltatele examenelor din cadrul Evaluarii Nationale. Viitorii liceeni vor avea notele afisate la scolile unde apartin de la orele 09:00, iar pe site-ul oficial acestea vor putea fi vizionate pana la orele 12:00. Afla care sunt rezultatele pe judete! Evaluare Nationala 2019: Rezultate pe judete Rezultatele .

72,13% dintre elevii care au sustinut Evaluarea Nationala au medii peste 5. Surpriza notelor de 10 la Matematica. Cine sunt absolventii cu media maxima

Opt elevi din Olt au reusit, in acest an, sa obtina note de 10 la ambele probe, insa din statistici rezulta o situatie putin asteptata: numarul notelor de 10 la Matematica este de peste doua ori mai mare decat al celor de la Limba Romana.

Dezastru la Evaluarea Nationala! Cati elevi au luat note peste 5 la Capacitate, conform Edu.ro

Evaluarea Nationala 2019 s-a declarat un dezastru. Procentul elevilor care au reusit sa ia peste 5 la examenele din cadrul Evaluarii Nationale a fost cel mai mic din ultimii 5 ani. Evaluare Nationala 2019: Cel mai mic procent al elevilor cu note peste 5 Ministerul Educatiei a aratat ca procentajul elevilor care au obtinut note .

Cate note de 10 au luat elevii din Bucuresti la Evaluarea Nationala. Cum arata situatia la nivel national

Elevii din Bucuresti pare ca s-au descurcat bine la examenele din cadrul Evaluarii Nationale. Cu toate ca datele oficiale de pe totata tara au aratat ca avem cel mai mic procent din ultimii 5 ani ai elevilor cu note de peste 5 la Capacitate. Evaluare Nationala 2019: Cate note de 10 au luat elevii din .

Dupa publicarea rezultatelor la Evaluarea Nationala: contestatii, completarea fisei de optiuni si repartizarea computerizata

Rezultatele de la Evaluarea Nationala vor fi afisate astazi la avizierele scolilor, dar si pe site-ul Ministerului Educatiei www. evaluare. edu. ro). Primele note obtinute de elevi la examen vor fi afisate pana la ora 12:00, iar cei nemultumiti de rezultatele obtinute pot depune contestatie in aceeasi zi.

Topul scolilor gimnaziale din Bucuresti, in functie de numarul de medii de zece la Evaluarea Nationala

Constantin Brancusi, Scoala 150 si Colegiul National Gheorghe Lazar deschid clasamentul celor mai bune scoli din Capitala, in functie de numarul de medii de zece obtinute la Evaluarea Nationala.

Aproape unul din trei elevi au picat sau au lipsit de la Evaluarea Nationala: Care sunt judetele cu cele mai mari probleme

Aproape o treime dintre elevii de clasa a 8-a au absentat sau au avut media mai mica de nota 5 la Evaluarea Nationala, potrivit calculelor Edupedu. ro pe baza rezultatelor oficiale, transmite g4media. ro.

EDU.RO Rezultatele la evaluarea nationala 2019. EDU.RO a publicat NOTELE la evaluarea nationala

Rezultatele la evaluarea nationala au fost facutepublice marti, 25 iunie,in centrele de examensi pe edu. ro. in aceeasi zi, pana la ora 20. 00, pot fi depuse contestatiile, potrivit.

Rezultate contestatii Evaluarea Nationala 2019. Edu.ro a afisat notele dupa contestatii

Rezultatele la Evaluarea Nationala 2019 au fost publicate pe site-ul Edu. ro, marti, 25 iunie. De asemenea, tot din aceasta data pot fi depuse contestatiile, intre orele 14:00 si 20:00. Potrivit calendarului Evaluarii Nationale, profesorii evaluatori au la dispozitie 3 zile, 26 29 iunie, pentru solutionarea contestatiilor. UPDATE: Contestatiile au fost solutionate, iar rezultatele finale .

Rezultate Evaluarea Nationala 2019 Braila. Cine sunt cei sase elevi din judet care au obtinut media 10,00

Pe portalul edu. ro a fost afisate rezultatele la Evaluarea Nationala 2019. inainte de contestatii sunt sase de 10,00, iar 204 dintre cei 2. 118 elevi inscrisi la examen nu au obtinut macar media 5,00. Dintre acestia, 197 nici macar nu s-au prezentat la Evaluarea Nationala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )