Libnet.ro
UNICEF

19:00

Evaluarea Nationala: Joi - proba la limba materna

Hotnews Hotnews,
 Evaluarea Nationala: Joi - proba la limba materna

Absolventii de clasa a VIII-a apartinand minoritatilor nationale vor sustine joi proba la limba materna din cadrul Evaluarii Nationale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, scrie Agerpres. Pe 22 iunie se vor afisa rezultatele, pana la ora 14,00. in aceeasi zi, intre orele 16,00 si 19,00, si pe 23 iunie, intre orele 8,00 - 12,00, se vor putea depune contestatii. in data de 27 iunie este programata afisarea rezultatelor finale dupa solutionarea contestatiilor. continuă pe Hotnews

Evaluarea Nationala incepe cu proba scrisa la Limba Romana. Cum se va desfasura examenul

Zi cu emotii pentru 172 de mii de elevi care sustin Evaluarea Nationala. Contextul este unul fara precedent in istoria invatamantului romanesc.

Evaluarea Nationala a inceput cu proba scrisa la Limba Romana. Cum se va desfasura examenul

Zi cu emotii pentru 172 de mii de elevi care sustin Evaluarea Nationala. Contextul este unul fara precedent in istoria invatamantului romanesc.

Candidatii la Evaluarea Nationala sustin miercuri proba la Matematica

Absolventii de gimnaziu vor sustine miercuri proba scrisa la Matematica din cadrul Evaluarii Nationale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, scrie Agerpres. Elevii din partea minoritatilor nationale vor sustine joi proba la limba materna. Pe 22 iunie se vor afisa rezultatele, pana la ora 14,00. in aceeasi zi, intre orele 16,00 si 19,00, si pe 23 iunie, intre orele 8,00 - 12,00, se vor putea depune contestatiile. in data de 27 iunie este programata afisarea rezultatelor finale dupa solutionarea contestatiilor. Completarea optiunilor in fisele de inscriere la liceu de catre absolventii clasei a VIII-a este programata in perioada 2 - 6 iulie, iar repartizarea computerizata va avea loc in data de 10 iulie.

Evaluare Nationala 2020: Peste 9.000 de absolventi au sustinut proba scrisa la Limba materna Nu au fost elevi cu temperatura peste 37,3

Evaluarea Nationala 2020 a continuat joi cu proba scrisa de Limba si literatura materna, la care au participat peste 9. 000 de absolventi ai clasei a VIII-a. Ministerul Educatiei precizeaza ca nu au fost cazuri de elevi cu temperatura peste 37,3.

Evaluarea Nationala la Suceava. Un bunic care nu si-a mai vazut nepotul de trei luni l-a asteptat, in ploaie, la poarta scolii: Am avut emotii mai mari decat el

Cu un set de reguli fara precedent, Evaluarea Nationala 2020 a inceput luni dimineata, 15 iunie, cu proba la Limba si literatura romana. Toti elevii din judetul Suceava care s-au prezentat in centrele de examinare au trecut cu bine de triajul epidemiologic, au pastrat distanta de doi metri in salile de clasa si au stat cu mastile pe fata.

Evaluarea Nationala a inceput astazi cu proba scrisa la Limba Romana

Evaluarea Nationala, la care s-au inscris peste 170. 000 de absolventi ai clasei a VIII-a, incepe luni cu proba scrisa de Limba si literatura Romana.

Evaluarea Nationala, la care participa peste 170.000 de elevi, incepe astazi cu Limba si literatura romana

Evaluarea Nationala, la care s-au inscris peste 170. 000 de absolventi ai clasei a VIII-a, incepe luni cu proba scrisa de Limba si literatura Romana. Accesul elevilor in sali se va face pana la 8. 30, dupa termometrizare, iar daca temperatura corporala depaseste 37,3 grade Celsius nu le va fi permis accesul. Pentru elevii care par a avea temperatura se recomanda termometrizarea repetata, la intervale de 2-5 minute.

A inceput Evaluarea Nationala pe timp de pandemie

Absolventii de clasa a VIII-a incep azi Evaluarea Nationala, examenele fiind sustinute in acest an, .

EVALUAREA NATIONALA Emotii pentru 172.000 de elevi

Evaluarea Nationala incepe astazi cu proba scrisa la Limba si literatura romana. Conform situatiei centralizate de Ministerul Educatiei si Cercetarii, la Evaluarea Nationala din sesiunea 2-27 iunie 2020 s-au inscris 172. 482 de absolventi ai clasei a VIII-a.

Cum a fost de fapt la Evaluarea Nationala 2020. Marturia unei eleve: Era miros de dispensar, imi batea inima tare. Abia puteam sa respir prin masca

Astazi a avut loc prima proba de la Evaluarea Nationala 2020. Peste 160. 000 de elevi din toata tara au dat examenul la Limba Romana, intr-o atmosfera nu prea prietenoasa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.214 seconds )