Libnet.ro
UNICEF

22:15

Evenimentele sportive si culturale din Moldova, anulate pentru a evita raspandirea coronavirusului

Adevărul Adevărul,
Evenimentele sportive si culturale din Moldova, anulate pentru a evita raspandirea coronavirusului

Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a anuntat ca autoritatile de la Chisinau au luat decizia de a sista toate manifestarile in masa petru a evita raspandirea coronavirusului. Ministra a precizat ca decizia respectivaa fost coordonata cu reprezentantii Organizatiei Mondiale a Sanatatii. continuă pe Adevărul

Italia - coronavirus: Toate evenimentele sportive vor fi suspendate pana pe 3 aprilie

Toate evenimentele sportive din Italia vor fi suspendate pana la data de 3 aprilie, a anuntat Comitetul Olimpic din Italia, care a precizat ca este o situatie fara precedent in istorie.

Guvernele cazatoare din Moldova si Ucraina: Patru asemanari si doua contraste

Maximalismul asteptarilor fata de fenomenul Zelensky, desi cu un nivel de materializare pozitiv, a fost prea ambitios pentru a determina metamorfoze radicale a panoramei politice ucrainene. in aceeasi masura, durata scurta a schimbarilor din Moldova in jumatatea anului 2019 IPN, Ianuarie 2020), sub impactul guvernarii idealiste a Maiei Sandu, nu a lasat loc pentru inradacinarea proiectelor de reforma, promise in contextul anti-oligarhizarii. Raportul Freedom House pentru 2020 elucideaza mai degraba stagnare, decat progrese majore in cele doua tari, inca dominate de justitie politizata si influenta oligarhica acuta.

Toate evenimentele sportive din Italia suspendate din cauza coronavirusului

Comitetul Olimpic National Italian CONI) a decis, luni, suspendarea tuturor evenimentelor sportive din Italia din cauza epidemiei de coronavirus.

CORONAVIRUS |Zboruri spre si dinspre Italia, suspendate. Cum pacalesc romanii din Peninsula autoritatile pentru a intra in tara si a evita carantina

Autoritatile din Romania iau masuri extreme pentru prevenirea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus. Toate zborurile inspre si dinspre Italia au fost suspendate pana pe 23 martie. Masura se aplica si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )