Libnet.ro
UNICEF

01:06

Everestul tot mai PERICULOS: un alpinist american a MURIT, iar unul indian este DISPARUT

B1 B1,
Everestul tot mai PERICULOS: un alpinist american a MURIT, iar unul indian este DISPARUT

Un alpinist american a murit in apropierea varfului Everestului duminica, au anuntat operatorii de turism din Nepal, in timp ce un alpinist din India este disparut, informeaza DPA, citata de. continuă pe B1

Un alpinist american a murit, iar un indian este dat disparut, in urma unei ascensiuni pe Everest

Un alpinist american a murit in apropierea varfului Everestului duminica, iar un alpinist din India este disparut, au anuntat operatorii de turism din Nepal, informeaza DPA, potrivit Agerpres. Doi ghizi de alpinism au fost trimisi sa recupereze corpul americanului decedat.

PwC: Tot mai multe companii din Singapore iau in calcul listarea la Hong Kong

Competitia dintre Singapore Exchange SGX) si Bursa din Hong Kong pentru listarea de noi companii pare sa se intensifice, in conditiile in care tot mai multe companii singaporeze iau in considerare sa-si lanseze ofertele publice initiale pe piata rivala, potrivit Straits Times.

Se schimba raportul de forte din Guvern? Premierul Grindeanu isi aduce oamenii la Palatul Victoria, in contextul in care relatiile cu Liviu Dragnea sunt tot mai reci

Premierul Sorin Grindeanu si-a plasat o serie de apropiati in posturi guvernamentale, in conditiile in care relatiile cu seful PSD, Liviu Dragnea, par din ce in ce mai reci.

Ion Cristoiu: Dupa ordonanta de urgena, PNL a sarit in ajutorul tot mai castratului Klaus Iohannis pentru a-i lasa macar un miligram de testicule in materie de prerogative

Ion Cristoiu scrie, in Gandul de vineri, despre scandalul ANCOM care a luat amploare in ultima perioada de timp, intrucat privilegiile prezidentiale sunt din ce in ce mai putin, pe.

Italia, tot mai aproape de a interzice copiilor nevaccinati sa mai mearga la scolile de stat

Italia este pe punctul de a interzice copiilor nevaccinati sa mai mearga la scolile de stat, informeaza The Independent. Beatrice Lorenzin, Ministrul italian al Sanatatii, a declarat ca a prezentat.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )