Libnet.ro
UNICEF

21:45

Evolutia este motivul pentru care ne e teama de intuneric

Playtech Playtech,
Evolutia este motivul pentru care ne e teama de intuneric

Probabil ca majoritatea oamenilor trec prin faza in care le e teama de intuneric. Unii dintre noi nu am depasit-o nici la maturitate. Chiar daca poate suna putin infantil, teama de intuneric e un obicei legat de evolutie, pe care l-am dezvoltat pentru a supravietui pradatorilor de noapte. Cercetatorii cred ca frica aceasta dateaza cu []. continuă pe Playtech

Telespectatorii nostri, motivul pentru care noi existam. Jurnalistii Antena 3 va multumesc pentru sustinere

Forta noastra esti tu! Ne intalnim din nou, sa fim impreuna, sa fim puternici! Catalina Porumbel, Ionut Cristache si Andreea Dumitrache sunt in Piata Constitutiei. E un moment de bucurie.

Motivul pentru care lesbienele ajung la orgasm mai des decat femeile heterosexuale

Un studiu la care au luat parte 6. 151 de femei si barbati a relevat ca in cazul femeilor frecventa orgasmelor variaza in functie de orientarea sexuala. Astfel, lesbienele ajung la orgasm mai des decat bisexualele si heterosexualele, iar in urma cercetarii s-au descoperit si motivele pentru care se intampla acest lucru.

Motivul pentru care prea multe orgasme pot distruge o relatie

Chiar daca placerea sexuala este extrem de importanta intr-o relatie, prea multe orgasme pot dauna unui cuplu, explica un sexolog.

Presedintele Siriei anunta ca este gata pentru un ARMISTITIU

Presedintele sirian Bashar al-Assad a anuntat ca e pregatit pentru un armistitiu. Conditia pe care o pune este ca anumite state sa nu ii mai sustina pe insurgenti.

5 motive pentru care oamenii amana trecerea la actiune

Amanarea trecerii la actiune este o boala de care sufera multi dintre dintre oamenii acestui secol. Si chiar daca multi au avut de suferit din cauza acestui obicei continua sa ramana pasivi si sa nu ia decizia de a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )