Libnet.ro
UNICEF

21:15

Evolutie pe piata smartphone-urilor: Fire Power, lansat de Amazon, afiseaza imagini 3D

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Evolutie pe piata smartphone-urilor: Fire Power, lansat de Amazon, afiseaza imagini 3D

Retailerul american Amazon a prezentat smartphone-ul Fire Phone, cu ecran care face imaginile sa para 3D si software care recunoaste, utilizand camerele dispozitivului, atat produse comerciale, cat si arta, potrivit cotidianului Wall Street Journal. continuă pe Wall-Street Ro

Amazon a lansat smartphone-ul Fire Phone, cu ecran care face imaginile sa para 3D

Retailerul american Amazon a lansat smartphone-ul Fire Phone, cu ecran care face imaginile sa para 3D si software care recunoaste, utilizand camerele dispozitivului, atat produse comerciale, cat si arta,.

Amazon a lansat smartphone-ul Fire Phone, cu ecran care face imaginile sa para 3D

Retailerul american Amazon a prezentat smartphone-ul Fire Phone, cu ecran care face imaginile sa para 3D si software care recunoaste, utilizand camerele dispozitivului, atat produse comerciale, cat si arta,.

Google si Microsoft vor include o functie de blocare a smartphone-urilor in caz de furt

Google si Microsoft vor include o functie de blocare a smartphone-urilor, in viitoarele versiuni ale sistemelor de operare. Masura a fost luata ca urmare a dovezilor ca astfel de masuri de securitate.

In caz de furt: Google si Microsoft vor include o functie de blocare a smartphone-urilor

Google si Microsoft vor include o functie de blocare a smartphone-urilor, in viitoarele versiuni ale sistemelor de operare, ca urmare a dovezilor ca astfel de masuri de securitate descurajeaza furturile, a anuntat procuratura generala din New York,.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )