Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ex-ministrul Finantelor din Moldova, Veaceslav Negruta, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

Adevărul Adevărul,
Ex-ministrul Finantelor din Moldova, Veaceslav Negruta, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

Fostul ministru de Finante in Guvernul Filat si Leanca, Veaceslav Negruta, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare. Sentinta a fost pronuntata marti, 19 mai, de catre Judecatoria sectorului Rascani din capitala. continuă pe Adevărul

Ministrul Finantelor: Vrem sa lasam romanului posibilitatea de a-si deduce din impozitul pe venit in timpul unui an o parte din cheltuieli- 20-30%. Consultantii: Nu se poate. Impozitul pe venit e cu retinere la sursa, bulversezi tot sistemul

Dupa jocul de-a impozitarea bacsisului, Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici vine cu o alta propunere socanta: Vrem sa lasam romanului, la finalul unui an, posibilitatea de a-si deduce din impozitul pe venit in timpul unui an o parte din cheltuielile din o anumita zona de evaziune fiscala. Adica, omul intr-un an de zile stie ca-si strange aceste bonuri fiscale pentru ca la final de an in limita a 20%, 30% din impozitul pe venit isi poate lua inapoi niste bani pe care i-a cheltuit pe produsele unde evaziunea este mai ridicata, a spus ministrul la Digi24. Propunerea a fost considerata o gluma de catre consultantii fiscali, impozitul pe venit fiind cu retinere la sursa. Pur si simplu nu se poate. Nu ai cum!, a declarat pentru HotNews. ro Gabriel Biris, partener al firmei Biris Goran.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici: Salariul unui ministru este rusinos

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, spune ca salariul unui ministru este rusinos si pledeaza pentru majorarea salariilor pentru demnitari si in administratia publica, de la presedinte si pana la primariile de comune.

Ministrul Finantelor: Produsul intern brut va creste cu 0.6% dupa reducerea TVA (VIDEO)

Evaziunea fiscala va fi redusa semnificativ dupa scaderea TVA-ului la alimente. Asta crede ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, care sustine ca aceasta masura va aduce, doar pana la sfarsitul anului, o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )