Libnet.ro
UNICEF

12:45

Examenul de rezidentiat: Secretar de stat - Toti cei care obtin punctaj 60% se pot specializa

Hotnews Hotnews,
 Examenul de rezidentiat: Secretar de stat - Toti cei care obtin punctaj 60% se pot specializa

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii reitereza ca toti participantii la concursul de intrare in rezidentiat care vor avea punctajul mai mare de 60% se pot specializa. El a spus ca Ministerul Sanatatii va pune accent in ceea ce priveste rezidentiatul, pentru anii urmatori, pe rational, pe clinic, pe aspectele de inteligenta medicala, mai mult decat pe metodele clasice de examen. Examenul de rezidentiat: Aproape 9. 000 de tineri s-au inscris la concursul care are loc astazi in sase centre universitare. continuă pe Hotnews

Cum faci sa nu te bazezi doar pe banii din pensia de la stat. Metoda prin care poti duce un trai decent la batranete

Pilonul II de pensii private obligatorii este din nou subiect de discutie. Presa centrala scria ca doreste o micsorare a acelei parti din contributia obligatorie a salariatului la sistemul de pensii. Cum ar putea batranii sa aiba un trai decent la batranete, fara sa se bazeze prea mult pe pensia de la stat? Cum sa .

Val de concedieri in prag de Sarbatori. Raluca Turcan a anuntat cine sunt cei care vor fi afectati

Raluca Turcan a anuntat ca Guvernul Orban va continua curatenia in institutiile statului. Cei vizati sunt angajatii din ministere, dar si cei din institutiile publice. Prin acest nou val de concedieri, Guvernul condus de Ludovic Orban spera ca institutiile statului sa inceapa din nou sa serveasca cetateanul. Raluca Turcan anunta ca va avea loc un .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )