Libnet.ro
UNICEF

17:00

Exatlon Romania 2019: Cand are loc marea finala si cine sunt finalistii

Playtech Playtech,
Exatlon Romania 2019: Cand are loc marea finala si cine sunt finalistii

Emotii mari pentru concurentii Ecatlon! Marea finala se apropie cu pasi repezi, iar ultimele probe aduc provocari extrem de mari pentru cei care au ramas in cursa ravnita pentru premiul cel mare si pentru titulatura de cel mai bun sportiv. Finala Exatlon Romania 2019 Editia de duminica trecuta, 26 mai, a numit cei sase finalisti [] . continuă pe Playtech

Sedinta coalitiei are loc luni, urmata de reuniunea Biroului Permanent National al PSD

Viorica Dancila a anuntat ca luni, de la 10. 00, va avea loc sedinta coalitiei de guvernare, iar de la 12. 00 va incepe Biroul Permanent National al PSD. Presedintele interimar la PSD a precizat ca BPN al partidului se va reuni in fiecare zi de luni a saptamanii, iar CEx va fi organizat lunar, conform Mediafax.

RUSALII 2019. Cand cad Rusaliile in acest an

Duminica Rusaliilor se serbeaza la exact 50 de zile dupa Duminica Pastelui si semnifica ziua in care Duhul Sfant i-a inaltat pe Apostoli si le-a daruit capacitatea de a-si raspandi.

Impactul Internetului in sistemul democratic si in guvernare, analizate la cel mai mare festival dedicat transformarii digitale care are loc la Bucuresti, saptamana viitoare (VIDEO)

Impactul tehnologiei in societate, politica, guvernare si democratie este una dintre temele majore dezbatute anul acesta la iCEE. fest: UPGRADE 100. Cel mai amplu festival de digital care a avut loc vreodata in.

Bac 2019: TVR1 are program special de filme realizate dupa cartile cerute la bacalaureat

Televiziunea Romana a pregatit un program special pentru elevi: Festivalul Filmului Bacalaureat. Pe postul TVR 1 vor fi difuzate filme care au la baza cartile cerute la Bacalaureat, precum Ion: Blestemul Iubirii, Rascoala sau intoarcerea lui Voda Lapusneanu.

Siegfried Muresan: Pentru prima oara, din 2010, numarul turistilor straini a scazut. Bulgaria a atras de peste 3,5 ori mai multi turisti decat Romania in 2019

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a scris, pe Facebook, ca dateleInstitutul National de Statisticaarata o scadere cu 7% a numarului turistilor straini inregistrati in unitatile de cazare din Romania, in primele patru luni ale lui 2019, comparativ cu perioada similara din 2018. Bulgaria a atras in primele 4 luni ale anului peste 2,3 milioane de turisti straini, adica de peste 3,5 ori mai mult decat Romania, sustine Muresan.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )