Libnet.ro
UNICEF

19:45

Exatlon: S-a DECIS! Gianina a fost eliminata din echipa FAIMOSILOR! DECLARATII SOCANTE

B1 B1,
Exatlon: S-a DECIS! Gianina a fost eliminata din echipa FAIMOSILOR! DECLARATII SOCANTE

Telespectatorii si-au exprimat prin SMS, dorinta ca Bruce si Catalin Cazacu sa ramana in competitie. Astfel, Geanina a primit cele mai putine voturi si s-a vazut nevoita sa paraseasca. continuă pe B1

EXATLON: S-a aflat cine din echipa Faimosilor PLEACA acasa. SURPRIZA TOTALA

Razboinicii au castigat proba de protectie, iar Faimosii vor mai pierde un concurent din echipa. A fost un meci frumos, disputat, cu multe rasturnari de scor, dar pana la urma Roxana a adus victoria pentru echipa ei.

Decizie OFICIALA a CSM: inca o judecatoare a fost EXCLUSA din magistratura

CSM anunta, miercuri, ca judecatoarea Alina Baciu a fost exclusa din magistratura. Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii a admis actiunea disciplinara.

George Bush a fost spitalizat din cauza unei infectii pe care a contractat-o a doua zi dupa inmormantarea sotiei sale

Fostul presedinte american George H. Bush a fost spitalizat din cauza unei infectii pe care a contractat-o a doua zi dupa inmormantarea sotiei sale, Barbara Bush, acesta aflandu-se la terapie.

Sorana Cirstea continua scandalul din echipa Romaniei de Fed Cup: A trebuit sa bat din palme, am batut din palme cand a fost nevoie

Desi sustine ca nu a fost niciun conflict in cadrul echipei de Fed Cup, Sorana Cirstea pare sa trimita in continuare sageti dupa victoria obtinuta de Romania in fata Elvetiei, la Cluj, cu scorul de.

Ultimul Shogun, comandantul militar care a fost sters din cartile de istorie. A schimbat definitiv cursul istoriei

Pe 27 ianuarie 1868, armata Shogunatului marsaluia catre Kyoto. Pentru mai mult de un sfert de secol, Shogunii Tokugawa au condus Japonia in pace, dar, din nou, tara se afla in criza. Cu influenta europenilor s.

Panathinaikos Atena a fost exclusa din cupele europene

Panathinaikos Atena a fost exclusa un sezon din cupele europene de catre UEFA, masura valabila pentru una dintre urmatoarele trei editii ale competitiilor, daca se va califica, din cauza datoriilor pe care gruparea elena le are catre terti, potrivit news. ro.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )