Libnet.ro
UNICEF

00:07

Exces de putere. Unde se muta Ministerul Fondurilor Europene

Antena3 Antena3,
Exces de putere. Unde se muta Ministerul Fondurilor Europene

Printr-o hotarare din ianuarie 2016, Guvernul Ciolos i-a repartizat Ministerului pentru Fonduri Europene un spatiu generos, pe doua etaje, in Palatul Parlamentului. Ministrul Ghinea declara. continuă pe Antena3

Avertisment de la Ministerul Fondurilor Europene: Bucurestiul va pierde 187 de milioane euro, bani de la UE

Bucurestiul va pierde 187 de milioane euro, bani de la Uniunea Europeana, daca pana in iunie 2017, viitorul Primar General si echipa acestuia nu demareaza de urgenta un proiect de investitii pentru reabilitarea retelelor de transport si de distributie a agentului termic, se arata intr-o scrisoare deschisa a Ministerului Fondurilor Europene MFE) adresata candidatilor la Primaria Capitalei.

Rata de absorbtie a fondurilor europene a crescut in luna mai si a ajuns la 69,2%

Rata de absorbtie curenta a fondurilor europene a crescut in luna mai cu 2,99 puncte procentuale, ajungand la 69,2% pe cadrul financiar 2007-2013, informeaza Agerpres, care citeaza date ale Ministerului.

Avertisment de la Ministrul Fondurilor Europene: Ce suma colosala risca Bucurestiul sa piarda (VIDEO)

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, le-a adresat o scrisoare candidatilor pentru Primaria Generala prin care le semnaleaza ca, indiferent care dintre ei va castiga, va trebui sa ia masuri.

Exces de putere. Mostenire surpriza de la un ministru incompetent chiar in ziua plecarii din Guvern!

Ministerul Fondurilor Europene a incheiat, chiar in ziua in care ministrul Aura Raducu a demisionat din Cabinetul Ciolos, un contract in valoare de 1. 855 de lei fara TVA pentru realizarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )