Libnet.ro
UNICEF

12:15

EXCLUSIV. 93% dintre cladirile vechi din Bucuresti, in pericol mai mare de prabusire decat stiu autoritatile

România Liberă România Liberă,
EXCLUSIV. 93% dintre cladirile vechi din Bucuresti, in pericol mai mare de prabusire decat stiu autoritatile

Din cele 677 de imobile incadrate in primele doua clase de risc seismic, doar 41 au fost consolidate in ultimul an. continuă pe România Liberă

Perchezitii DIICOT la restaurante si cluburi de lux din Bucuresti

Procurorii DIICOT efectueaza joi 43 de perchezitii la cluburi din Capitala, printre care Chocolat, Trattoria Il Calcio, Fratelli, Le Club, patronii si administratorii fiind suspectati de evaziune fiscala si spalare de bani, prin folosirea unor programe informatice, ce permiteau dubla contabilitate pentru diminuarea bazei de impozitare, transmit surse judiciare citate de televiziunile de stiri.

Elefant.ro deschide puncte de livrare in statiile de metrou din Bucuresti

Magazinul online elefant. ro a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa trimis redactiei, ca va deschide, incepand de astazi, puncte de livrare in statiile de metrou din Capitala.

S-a lansat Ingenius Hub, cel mai nou spatiu din Bucuresti pentru tinerii antreprenori

Ingenius Hub este cel mai nou spatiu din Bucure and 7779;ti pentru tinerii antreprenori si persoanele interesate sa inceapa o afacere. Hub-ul a fost lansat ca parte a unui proiect cu finan and 7789;are europeana nerambursabila, derulat de compania de consultan and 7789;a Loop Operations, in parteneriat cu ASE Bucuresti, CCDL si Arott, informeaza un comunicat de presa Ingenius.

Skanska vinde cea de-a doua cladire din Bucuresti cu 47 milioane Euro

Skanska anunta vanzarea cladirii B din Green Court Bucharest. Cladirea a fost achizitionata de catre Globalworth Real Estate Investments Ltd. Valoarea tranzactiei este aproximata la 47 milioane Euro, iar incheierea tranzactiei este stabilita pentru Q4 2015, potrivit unui comunicat de presa Skanska.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )