Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV Alin Oprea, decizie radicala dupa ce Tavi Colen l-a refuzat. Ce va face cu trupa Talisman

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Alin Oprea, decizie radicala dupa ce Tavi Colen l-a refuzat. Ce va face cu trupa Talisman

Alin Oprea si Tavi Colen, artistii care au cunoscut celebritate cu piesa Atat de singur, nu-si mai vorbesc de 15 ani, rastimp in care au dus un adevarat razboi al declaratiilor. Desi Alin, aflat in plin proces de divort cu Larisa, si-a fi dorit sa refaca formula de aur a trupei Talisman, Tavi n-a fost . continuă pe Playtech

Tavi Colen l-a dat pe Alin Oprea de gol. Cu ce noi probleme se confrunta, de fapt

Tavi Colen si Alin Oprea nu au ajuns la o intelegere nici astazi. Desi peste destramarea trupei Talisman s-au scurt multi ani, tensiunea intre cei doi solisti persista. Nici nu se preconizeaza a se intampla marea impacare, admite artistul, cat si partenerul sau, indirect, actiunile sale neaducandu-l aproape de reintregirea formatiei care facea furori odinioara.

Dan Cruceru, decizie radicala de cand nu mai e la Kanal D. Ce face la inceput de 2021

Dan Cruceru a luat o decizie radicala de cand nu mai e la Kanal D. Acesta a marturisit ca a renuntat sa mai prezinte Survivor Romania 2021 deoarece familia lui are nevoie de el. Pentru acest nou sezon, vedeta ar fi fost nevoita sa stea, din nou, 2-3 luni in Republica Dominicana, unde emisiunea se .

Alex Bodi, decizie radicala in timp ce este in pericol de puscarie. Fosta sotie tremura

Alex Bodi a ajuns din nou la tribunal, la inceputul lunii ianuarie, pentru a afla de la magistrati daca va ramane in arest la domiciliu sau se va reveni la arestul preventiv. Desi cu procesul amanat pentru cateva ore, deci cu suspansul la un nivel inalt, sperantele lui scazand treptat, afaceristul a rasuflat usurat in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )