Libnet.ro
UNICEF

07:45

EXCLUSIV Andreea Berecleanu a primit un SMS, imediat dupa ce si-a anuntat plecarea de la Antena 1. Ce scria in el

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Andreea Berecleanu a primit un SMS, imediat dupa ce si-a anuntat plecarea de la Antena 1. Ce scria in el

Plecarea Andreei Berecleanu a uimit pe toata lumea. Decizia a venit dupa ce a declarat public ca nu accepta situatii impuse. Cum s-a intamplat insa totul si ce se ascunde in spatele deciziei Andreei Berecleanu. Andreea Berecleanu a primit un SMS, imediat dupa ce si-a anuntat plecarea de la Antena 1. Potrivit surselor Impact. ro, Dan . continuă pe Playtech

Se intoarce Andreea Berecleanu la PRO TV, dupa ce a parasit Antena 1? Raspunsul mult asteptat de fani

Dupa ce a anuntat ca va pleca de la Antena 1, fanii i-au transmis o multime de mesaje pe Instagram. Dintre acestea, unul o indeamna pe prezentatoarea de televiziune sa se intoarca la Pro Tv, acolo unde a lucrat cativa ani alaturi de fostul sot, Andrei Zaharescu. Se intoarce Andreea Berecleanu la PRO TV, dupa .

Renunta Andreea Berecleanu la televiziune? Cu se va ocupa fosta prezentatoare Observator, dupa ce a parasit Antena 1

Andreea Berecleanu a decis sa plece de la pupitrul stirilor Observator, de la Antena 1, si a surprins pe toata lumea. Prezentatoarea de televizune a dat si o declaratie despre acest eveniment care a suprins pe toata lumea. Renunta Andreea Berecleanu la televiziune? Andreea Berecleanu a facut si o declaratie in exclusivitate pentru revistaElle, despre .

Ce va face Andreea Berecleanu, dupa ce a parasit Antena 1. Fosta prezentatoare Observator a oferit primele detalii

Plecarea Andreei Berecleanu de la pupitrul stirilor Observator, de la Antena 1, a surprins pe toata lumea. Prezentatoarea de televizune a dat si o declaratie despre acest eveniment care a suprins pe toata lumea. Ce va face Andreea Berecleanu, dupa ce a parasit Antena 1 Andreea Berecleanu a facut si o declaratie in exclusivitate pentru .

Andreea Berecleanu, primele declaratii dupa ce Antena 1 a anuntat ca nu va mai prezenta Observator. Nu voi accepta situatii impuse

Andreea Berecleanu a facut primele declaratii, dupa ce postul Antena 1 a anuntat ca ea nu va mai prezenta Observator, iar din aceasta primavara telespectatorii o vor gasi pe Alessandra Stoicescu la pupitrul jurnalului de stiri. Andreea Berecleanu, primele declaratii dupa ce Antena 1 a anuntat ca nu va mai prezenta Observator Nu voi accepta .

Anunt de ultima ora de la Antena 1! Andreea Berecleanu, inlocuita de la Observator dupa 10 ani. Cine va prezenta jurnalul de stiri

Andreea Berecleanu este de ani buni o figura emblematica a Observatorului, principalul jurnal de stiri de la Antena 1. Potrivit surselor Libertatea. ro, vedeta s-ar pregati de schimbari majore la nivel profesional. Update: Reprezentantii postului Antena 1 au transmis faptul ca din aceasta primavara gazda Observatorului de la ora 19:00, difuzat de luni pana vineri, va .

Andreea Berecleanu despre anii la Antena 1: Au existat momente dificile

Andreea Berecleanu a anuntat ca renunta la Antena 1 dupa 17 ani de colaborare. Iata ce spune indragita vedeta despre acesti ani petrecuti la postul de televiziune.

Andreea Berecleanu si-a dat demisia de la Antena 1. Cu cine va fi inlocuita!

Andreea Berecleanu a socat pe toata lumea ieri cand a anuntat public ca renunta, dupa 17 ani, la colaborarea ei cu Antena 1. Iata cu cine va fi inclocuita la pupitrul Observatorului! .

Dana Chera Grecu si Andreea Berecleanu pleaca de la Antena

Dana Chera Grecu a anuntat ca nu se mai intoarce la Antena 3, dupa concediul de maternitate, pentru ca, spune ea, simte sa faca altceva, in contextul in care perioada de pauza de televiziune a fost o reconsiderare a sa, potrivit unui interviu acordat Paginedemedia. ro. Anuntul Danei Grecu vine la o zi dupa ce o alta jurnalista a grupului Intact Media, Andreea Berecleanu, a spus ca paraseste Antena 1.

Cine o inlocuieste pe Andreea Berecleanu la Observator, dupa ce jurnalista si-a anuntat demisia de la Antena 1 FOTO

Dupa ce prezentatoarea de stiri Andreea Berecleanu 44 de ani) si-a anuntat demisia de la Antena 1, reprezentantii postului au anuntat cine ii va lua locul la pupitrul Observatorului.

Andreea Berecleanu, primul mesaj dupa ce s-a aflat ca va fi inlocuita cu Alessandra Stoicescu! Nu voi accepta situatii impuse

Andreea Berecleanu a facut primul anunt public dupa ce s-a aflat ca nu va mai prezenta Observatorul de la ora 19. Am stat 17 ani in Antena 1 pentru ca nu am fost constransa in vreun fel. Astazi drumurile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )