Libnet.ro
UNICEF

08:01

EXCLUSIV Avertizare ANM: 2020, sanse mari sa fie cel mai calduros an din istoria Romaniei

B1 B1,
EXCLUSIV Avertizare ANM: 2020, sanse mari sa fie cel mai calduros an din istoria Romaniei

2020 poate dobori un nou record, spun expertii in meteorologie. Roxana Bojariu, climatolog ANM, atentioneaza cu privire la acest aspect. La inceputul anului viitor, expertii in meteorologie trag linie. continuă pe B1

Avertizare ANM. Cod galben de ceata in Capitala si in 18 judete din tara

Meteorologii ANM au emis, sambata dimineata, mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile in Bucuresti si in 18 judete din tara. Astfel, pana la ora 8. 00 sunt sub avertizare Capitala, judetele.

Avertizare ANM: cod galben de ceata in Capitala si in 20 de judete sambata dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata dimineata mai multe atentionari Cod gal.

Parlamentare 2020. Grindeanu (PSD): Avem cel mai eficient sistem de numaratoare paralela a voturilor. PNL si USR, nu aveti nicio sansa sa mai deturnati votul romanilor

PSD a pus la punct cel mai eficient sistem de numaratoare paralela a voturilor la nivel national pentru alegerile parlamentare, a anuntat duminica prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu. Vreau sa fac un avertisment pentru PNL si USR si anume ca nu aveti nicio sansa sa mai deturnati votul romanilor, a mai afirmat Grindeanu.

Avertizare ANM. 36 de judete din tara, sub cod galben de ceata

Vineri dimineata, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cod galben de ceata, valabila in 36 de judete din Romania. Avertizarile sunt valabile pana la ora 10:00. 36 de.

OMS: Rata de imunizare trebuie sa fie de cel putin 60% pentru a combate Covid-19

Aproximativ 60-70% din populatie trebuie sa fie imunizata impotriva noului coronavirus pentru a reduce infectiile, potrivit unui inalt oficial al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS).

ştiri de la B1

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )