Libnet.ro
UNICEF

12:00

EXCLUSIV Cantareata din Romania care a ajuns la sapa de lemn. Si-a dat in judecata fostul sot

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Cantareata din Romania care a ajuns la sapa de lemn. Si-a dat in judecata fostul sot

Ieri se scalda in lux, azi este in faliment! Regina R& B, Cristina Spatar 47 de ani), este la pamant cu banii. Pandemia de coronavirus i-a bagat in faliment si ultima afacere din care solista spera sa mai scoata bani macar pentru plata chiriei. Nu mai merge, inca de la inceputul pandemiei am inchis afacerea. continuă pe Playtech

Singura vedeta din Romania care a imitat-o perfect pe Cleopatra Stratan. Cine e, de fapt, artista

Aseara a avut loc marea finala a show-ului Te Cunosc de Undeva, la Antena 1. Sezonul 15 a fost unul plin de surprize. Cea mai mare a fost micuta Ami, care a demonstrat, pe tot parcursul emisiunii ca a meritat sa castige finala. Ami a avut transformare spectaculoasa Dupa un sezon plin de transformari spectaculaose .

Covid-19 darama inca o vedeta din Romania. A ajuns de urgenta la spital, iar starea lui este critica (exclusiv)

In ultima perioada, din ce in ce mai multe vedete cad rapuse de COVID-19. Ultimavictima a virusului este unul din cei mai indragiti impresari din muzica romaneasca. Este vorba de celebrul impresar Lucian Ionescu, internat de urgenta la Spitalul Clinic Dr. Cantacuzino, din Bucuresti. Lucian Ionescu, impresarul artistilor romani, in stare grava Celebrul impresar .

ASF: Piata asigurarilor din Romania a crescut in primele 9 luni ale acestui an cu 4,8% fata de anul trecut

Piata asigurarilor din Romania a ajuns, in primele 9 luni ale acestui an, la un volum al primelor brute subscrise de peste 8,5 miliarde lei, in crestere cu aproximativ 4,8% fata de valoarea inregistrata in aceeasi perioada a anului anterior.

EXCLUSIV Cantareata favorita a lui Basescu trece prin momente cumplite. Are nevoie urgenta de bani pentru o operatie periculoasa

Cristiana Dorin Costache 52 de ani), artista de top care odinioara reunea nume grele din politica la show-urile de pomina de la Restaurantul Ciresica, din Olimp, printre ei numarandu-se si Traian Basescu, a ajuns la fundul sacului. Sotul acesteia, Sorin, de profesie inginer de sunet, a fost nevoit sa se reprofileze, la vreme de pandemie, .

Alerta alimentara. Alimentul periculos care se vinde in magazine. Justitia din Romania a decis ca acest produs nu e comestibil

Lantul de supermarketuri LIDL din Romania a contestat in instanta o amenda de 7. 000 de lei primita de la Protectia Consumatorului pentru crenvurstii de pasare pe care i-a pus in vanzare.

Oana Zavoranu a dat lovitura. A facut anuntul de care vedetele din Romania se temeau

Oana Zavoranu e de temut! Aceasta a facut un anunt la care multe vedete s-au gandit, dupa ce si-a anuntat emisiunea. Fanii actritei din Sacrificiul aveau incredere in ea si deja vizionasera directia in care au mers lucrurile. Oana Zavoranu, anunt extraordinar. Actrita a dat lovitura Oana Zavoranu e de neoprit! Dupa ce le-a facut .

Periplul hotelurilor din Romania pentru a supravietui in perioada pandemiei COVID-19

Un studiu realizat de Cushman and Wakefield in parteneriat cu Federatia Industriei Hoteliere din Romania FIHR), care vizeaza hotelierii romani, a fost lansat in noiembrie 2020 pentru a intelege impactul COVID-19 asupra industriei hoteliere romanesti si viziunea lor cu privire la evolutia acestui sector, transmite un comunicat de presa trimis redactiei.

Controversata reclama a lui Fuego pentru Pepsi. De ce s-a revoltat publicul din Romania pe Facebook

In perioada Sarbatorilor de iarna majoritatea companiilor mari isi fac reclama la produsele de sezon. in cazul de fata vorbim de noua campanie de iarna a gigantului Pepsi. Numai ca ineditul acestei noi campanii, in Romania, a starnit reactii pe retelele de socializare, la aparitia lui Fuego intr-unul din aceste clipuri. Unele ironice, altele rautacioasse, .

Vedeta TV din Romania, miracol inainte de Craciun. Este insarcinata, totul a fost tinut secret pana azi

O vedeta TV din Romania a simtit pe pielea sa minunea Craciunului: a ramas insarcinata dupa o lunga asteptare. Cat de nerabdatori suntem sa te cunoastem! Cat de mult te-am asteptat! Miracol inainte de Craciun. Vedeta TV a ramas insarcinata Laura Andreica, prezentatoare de stiri Antena Stars, a anuntat pe contul sau de socializare ca .

Veste dezastruoasa pentru sute de mii de elevi din Romania. Ministerul Educatiei este neputincios

Milioane de elevi din Romania sunt socati de noile anunturi primite din partea autoritatilor. Ce se intampla si de ce Ministerul Educatiei este din nou pus intr-o postura proasta? Anunt devastator pentru elevii din Romania Pandemia de coronavirus a demonstrat inca o data parintilor si elevilor ca sistemul e intr-o stare foarte proasta. Ministerul Educatiei .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )