Libnet.ro
UNICEF

21:30

EXCLUSIV Care este secretul din spatele afacerii Ramonei Gabor. Nu a mai vazut-o pe Monica Gabor de doi ani

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Care este secretul din spatele afacerii Ramonei Gabor. Nu a mai vazut-o pe Monica Gabor de doi ani

In plina pandemie, romanca noastra, Ramona Gabor, stabilita in Dubai, de mai bine de noua ani, se descurca de minune. Desi nu a mai vazut-o pe Monica Gabor din 2018, sora sa, si nici pe sotul acesteia, misteriosul Mr. Pink, cei doi au ajutat-o cu afacerea, care acum ii aduce un profit frumusel. Ramona ne-a povestit, . continuă pe Playtech

Cum faci cele mai bune chiftele. Asta este secretul pentru a iesi pufoase

Care e cea mai buna reteta pentru chiftele? Poti sa-i surprinzi pe cei dragi chiar si cu un preparat care pare foarte simplu. Ce ingredient secret poti sa folosesti pentru a-i face sa se linga pe degete? Reteta pentru chiftele. Care e ingredientul secret care le face pufoase? Desi pare un preparat simplu unde toate .

Ce cadouri a primit Klaus Iohannis in 2020. Care este cel mai valoros dar primit de presedinte

Printre bunurile primite anul trecut de presedintele Klaus Iohannis, se afla si o replica a sabiei lui Stefan Cel Mare, o busola si un serviciu pentru ceai de jad. Aceste au fost primite cu titlul gratuit, cu prilejul unor actiuni de protocol. Ce cadouri a primit Klaus Iohannis in 2020 8. 769,83 de lei 1. 801 euro) .

Care este motivul pentru care nici Klaus Iohannis si niciun alt oficial nu s-au vaccinat anti-Covid-19. Adevarul a iesit la lumina

In multe tari din lume, campania de vaccinare a fost inceputa cu cei mai importanti oameni din stat, acestia dand propriul exemplu pentru a incuraja vaccinarea anti-Covid-19. Daca in SUA, presedintele ales, Joe Biden, a facut din acest moment istoric un eveniment public, asemeni altor state, in Romania, nu a existat un asemenea exemplu pentru .

Autoritatile, in alerta. Doua persoane au murit la scurt timp dupa ce s-au vaccinat anti-Covid. Care este explicatia

Campania de vaccinare anti-Covid-19 a inceput in toate tarile din UE, iar autoritatile si medicii monitorizeaza atent toate informatiile primite ca feedback in urma vaccinarii populatiei. in functie de strategia fiecarei tari, au fost vaccinate prioritar diferite categorii de persoane. Daca in Romania s-a decis mai intai vaccinarea cadrelor medicale, in Norvegia, Marea Britanie si .

EXCLUSIV Retrocedarea Casei Iorga din Albania, o problema fara sfarsit in relatiile romano-albaneze. MAE: Se invoca despagubirea cuvenita cumparatorului care a achizitionat imobilul

Epopeea procesului de retrocedare a Casei Iorga din Saranda Albania), fost sediu al Institutului Cultural Roman si un edificiu important pentru istoria nationala continua si in prezent, la aproape trei decenii de.

Vaccinul anti-Covid de la Moderna a fost si in UE. Care este eficienta acestuia comparativ cu serul Pfitzer-BioNtech

Utilizarea vaccinului Moderna a fost avizata de catre Agentia Europeana pentru Medicamente EMA) in Uniunea Europeana. Acesta este al doilea vaccin anti-COVID-19 care primeste avizul EMA pentru a fi administrat.

Rata de infectare cu COVID-19 la Sinaia a trecut din nou de 3 Care este indicele in statiunile de pe Valea Prahovei

Rata de infectare cu COVID-19 in statiunea Sinaia a depasit pentru a doua oara trei cazuri la mia de locuitori, vineri, fiind a doua localitate din Prahova cu cel mai mare indice de infectare, conform datelor transmise de Prefectura.

Costel Alexe, audiat la DNA in dosarul in care este acuzat de mita

ACTUALIZARE - Costel Alexe a declarat la iesirea din DNA, ca este nevinovat, adaugand ca isi doreste finalizarea cat mai rapida a cercetarilor in acest caz --- *ACTUALIZARE - Fostul ministru Costel Alexe a stat la DNA aproximativ jumatate de ora --- Costel Alexe, fost ministru al Mediului si actual sef al Consiliului Judetean Iasi, a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, conform Digi24.

Momentul in care vicepresedintele SUA, Mike Pence, este evacuat din cladirea Capitolului, dupa ce sustinatorii lui Donald Trump au inceput revolta

Imaginile cu vicepresedintele SUA, Mike Pence, surprinse in momentul in care a fost evacuat dupa ce mai multi manifestanti pro-Trump au fortat intrarea in cladirea Congresului american au fost distribuite masiv.

Sorin Cimpeanu cere o noua lege a educatiei Sa pastreze tot ceea ce este bun din reglementarile anterioare, dar sa asigure si coerenta si adecvarea la nevoile societatii anului 2021

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, sugereaza ca este necesara o noua lege a educatiei, una care sa pastreze elementele bune din reglementarile anterioare, dar care sa vina si cu un suflu nou, adecvat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )