Libnet.ro
UNICEF

09:45

EXCLUSIV Cauza mortii lui Bogdan Stanoevici. Diana Sosoaca rupe tacerea: Se vindecase de Covid-19

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Cauza mortii lui Bogdan Stanoevici. Diana Sosoaca rupe tacerea: Se vindecase de Covid-19

Actorul Bogdan Stanoevici se vindecase de Covid-19, dar starea sa de sanatate s-a inrautatit brusc dupa ce a fost diagnosticat in spitalul Sf. Pantelimon cu Clostridium difficilae, o periculoasa bacterie intraspitaliceasca. La aflarea vestii ca Bogdan a incetat din viata, fosta lui prietena, Diana Sosoaca, intentioneaza sa actioneze pe cale legala institutia medicala, luand legatura . continuă pe Playtech

Adevarul despre moartea lui Bogdan Stanoevici. Bacteria descoperita in corpul actorului

Jurnalistul Mirel Curea respinge speculatiile aparute in spatiul public legate de cauza mortii lui Bogdan Stanoevici si vine cu date importante despre starea de sanatate a actorului.

Diana Sosoaca: Bogdan Stanoevici NU a murit de COVID! Ce a rugat-o actorul pe senatoarea AUR

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, sustine ca Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID-19. Avocata a transmis, pe o retea sociala, si un mesaj amatorilor si criminalilor din sistem: Nu ne puteti omori pe toti!.

Codrin Stefanescu, acuzatii grave dupa moartea lui Bogdan Stanoevici: Ziceti adevarul, nu mintiti!

Bogdan Stanoievici a murit dupa ce a fost infectat cu un microb din spital, asa cum a aflat Playtech. ro, inainte ca Diana Sosoaca sa publice mesajul sau pe Facebook. Codrin Stefanescu, acuzatii grave dupa moartea lui Bogdan Stanoevici Bogdan Stanoievici a murit cu zile pentru ca a fost infectat cu un microb din spital, este .

Portretul lui Bogdan Stanoevici: Actor, fost ministru si director de circ, corona-sceptic decedat din cauza COVID-19

Actorul Bogdan Stanoevici a murit marti la varsta de 62 de ani dupa ce a fost confirmat cu COVID-19 in luna noiembrie a anului trecut.

A murit actorul Bogdan Stanoevici, confirmat cu COVID-19. Avea 62 de ani

Actorul Bogdan Stanoevici, confirmat cu COVID-19, a murit marti in spital, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro. El avea 62 de ani. Stanoevici, fost ministru in Guvernul Ponta, a fost una dintre persoanele publice care au criticat masurile luate de autoritati in pandemie, precum purtarea mastii de protectie. Portretul lui Bogdan Stanoevici: Actor, fost ministru si director de circ, corona-sceptic decedat din cauza COVID-19 .

Fostul ministru Bogdan Stanoevici a murit din cauza COVID-19

Bogdan Stanoevici a murit din cauza COVID-19. Fostul ministru a fost un contestatar al masurilor de protectie si a participat la mai multe mitinguri in care a protestat fata de masurile de protectie sanitara.

Fostul ministru si candidat la presedintie, Bogdan Stanoevici, a murit

Fostul ministru si candidat la presedintie, Bogdan Stanoevici, a murit in aceasta dimineata, dupa ce s-a aflat in stare grava din cauza complicatiilor medicale provocate de Covid-19.

Bogdan Stanoevici a murit de COVID-19

Actorul Bogdan Stanoevici a murit din cauza COVID-19. Acesta a fost depistat pozitiv cu coronavirus la finele anului trecut si a ajuns laTerapie Intensiva, avand o forma grava a bolii. Ulterior, el a.

Diana Sosoaca nu se lasa. E singurul parlamentar care i-a facut asta lui Florin Citu

In ce priveste campania de vaccinare, exista o singura interpelare in parlament, adresata premierului Florin Citu. Aceasta interpelare vine de la senatoarea AUR, Diana Sosoaca. Aceasta ii cere lui Florin Citu raspunsuri, precum si toate xeropcopiie actelor normative ale campaniei de vaccinare. Diana Sosoaca nu se lasa in aceasta interpelare, Diana Sosoaca formuleza 21 de .

Ies la iveala secretele lui Bogdan Stanoevici. Cine l-a facut sa plece din Romania, de fapt

Decesul brusc al celebrului actor Bogdan Stanoevici a adus in prim-plan detalii din viata sa pe care unii dintre cei care l-au admirat nu le-au stiut. De ce a plecat artistul din Romania si in ce context? Detalii din viata lui Bogdan Stanoevici. Cine l-a facut sa plece din Romania? Bogdan Stanoevici a devenit vizual .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )