Libnet.ro
UNICEF

00:07

EXCLUSIV Cele mai mari venituri brute la ASF: Dan Radu Rusanu a castigat peste 72.000 de euro in ultimele doua luni din 2013. Daniel Daianu, peste 68.000 euro

Hotnews Hotnews,
 EXCLUSIV Cele mai mari venituri brute la ASF: Dan Radu Rusanu a castigat peste 72.000 de euro in ultimele doua luni din 2013. Daniel Daianu, peste 68.000 euro

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, fostul liberal Dan Radu Rusanu, este cel mai bine platit angajat al ASF, el obtinand numai in ultimele doua luni ale anului 2013 un venit brut total in valoare de 72. 094 de euro, potrivit unor informatii obtinute de Hotnews. ro. Urmatorul in acest clasament este prim-vicepresedintele institutiei, Daniel Daianu, cu un venit brut de 68. 043 de euro in noiembrie si decembrie 2013. ASF:Venituri de natura salariala suplimentate cu prima de vacanta si de sfarsit de an. Nu suntem institutie bugetara. continuă pe Hotnews

Republica Moldova a inregistrat o crestere economica de 8 procente, printre cele mai mari din regiune

Republica Moldova a inregistrat o crestere economica de 8% anul trecut, printre cele mai mari din regiune, a anuntat, marti, ministrul Economiei de la Chisinau, Valeriu Lazar, citat de Agerpres. Productia.

The Mask - una dintre cele mai mari operatiuni de spionaj informatic din istorie

Kaspersky Lab a descoperit The Mask una dintre cele mai avansate operatiuni de spionaj cibernetic la nivel global descoperite pana in prezent, datorita complexitatii setului de instrumente utilizate de catre atacatori.

Lupul de pe Wall Street, filmul cu cele mai mari incasari din cariera lui Martin Scorsese

Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street, de Martin Scorsese, a devenit cel mai profitabil lungmetraj din filmografia regizorului american, cu incasari de 300 de milioane de dolari la nivel global, potrivit estimarilor oferite de boxofficemojo. com, dupa weekendul trecut de proiectii, conform contactmusic. com.

Preturile de consum au crescut cu 0,9% in ianuarie. Care sunt produsele cu cele mai mari scumpiri

Rata inflatiei a fost in ianuarie de 0,9%, comparativ cu ultima luna a anului trecut, cresteri de preturi inregistrand atat marfurile alimentare si cele nealimentare, cat si serviciile, informeaza.

Lupul de pe Wall Street, filmul cu cele mai mari incasari din cariera lui Martin Scorsese

Lupul de pe Wall Street, de Martin Scorsese, a devenit cel mai profitabil lungmetraj din filmografia regizorului american, cu incasari de 300 de milioane de dolari la nivel global, potrivit estimarilor oferite de boxofficemojo. com, dupa.

Una dintre cele mai mari economii din spatiul postsovietic si-a devalorizat moneda nationala cu circa 20%

Banca centrala a Kazahstanului a devalorizat tenge-ul cu 19%, cea mai agresiva decizie incepand de la criza financiara mondiala din anul 2008, pe fondul deprecierii rublei rusesti si retragerilor de capital din pietele emergente, declansate de reducerea programului de relaxare cantitativa al Rezervei Federale.

Dr Oz: Cele mai puternice solutii din mancare pentru cele mai mari probleme de sanatate

Cu totii ne dorim sa avem o sanatate de otel. Iar, potrivit celebrului Dr. Mehmet Oz, acest lucru se obtine printr-o dieta sanatoasa. Pe langa cele 8 pahare de apa pe zi si 25 de grame de fibre, iata si alte sugestii.

Traian Basescu, despre Dacia: Salariile la noi sunt mai mari ca in Maroc. Dar avem nevoie de infrastructura

Presedintele TraianBasescu a afirmat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii difuzata de B1 TV, ca salariilor angajatilor Dacia sunt mai mari inRomania decat.

Romanii care au credite in lei, cu dobanda variabila, vor plati rate mai mari

Romanii care au credite in lei, cu dobanda variabila, vor plati rate mai mari. Dobanda la care bancile se imprumuta pe piata interbancara aproape ca s-a dublat in ultimele zile. Robor la 3 luni s-a.

Cele mai rapide carduri SD sunt create de SanDisk

In lupta dupa comparative absolute in materialele de marketing, SanDisk a creat cele mai rapide carduri de memorie din clasele SDHC si SDXC. Experienta ne-a demonstrat ca oamenii iti doresc cel mai rapid, cel mai mic, cel mai subtire, cel mai luminos, cel mai dotat gadget, indiferent din ce categorie face parte. Pentru ca acelasi principiu este valabil si in cazul cardurilor de memorie, cei de la SanDisk se mandresc cu titlul de creator al celor mai rapide carduri SD [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2182 seconds )