Libnet.ro
UNICEF

23:00

EXCLUSIV Cine este nora lui Gheorghe Dinca. Monstrul din Caracal l-a pus pe fiul sau sa divorteze urgent

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Cine este nora lui Gheorghe Dinca. Monstrul din Caracal l-a pus pe fiul sau sa divorteze urgent

S-au scris multe despre monstrul din Caracal si despre atrocitatile facute de acesta. Dosarul se judeca, dar, pe zi ce trece, apar tot mai multe informatii care dau peste cap ancheta procurorilor. Ceea ce se stie mai putin, aproape deloc, sunt informatiile despre familia acestuia. EXCLUSIV Cine este nora lui Gheorghe Dinca Se stie ca . continuă pe Playtech

Gheorghe Dinca a ajuns la capatul puterilor. Monstrul din Caracal a incercat sa se sinucida

Ramificatiile cazului Caracal se adancesc pe zi ce trece. Barbatul de 66 de ani a fost trimis in judecata, saptamana trecuta, pentru opt infractiuni. A reusit sa ii faca si pe politisti sa se cutremure, cand a spus ce le-a facut fetelor de 15 si 18 ani. Gheorghe Dinca a ajuns la capatul puterilor De .

EXCLUSIV Au pus mana pe avere si au dat bir cu fugitii. Unde se ascund acum copiii lui Gheorghe Dinca

Noi informatii bomba despre copiii lui Gheorghe Dinca. Acestia au dat bir cu fugitii si se ascund in Italia, la nepotul fostului iubit al fiicei lui Dinca. Iata unde se ascund acum copiii lui Gheorghe Dinca si ce se intampla cu acestia. Au pus mana pe avere si au dat bir cu fugitii Copiii lui .

Cine este barbatul care a stat de vorba peste 60 de ore cu Gheorghe Dinca. Ce a marturisit criminalul de la Caracal in fata lui

Ramificatiile cazului Caracal se adancesc pe zi ce trece. De curand s-a aflat si ce a discutat Gheorghe Dinca, peste 60 de ore, cu barbatul care a reusit sa-l faca sa ofere detalii despre Alexandra si Luiza. Barbatul de 66 de ani a fost trimis in judecata, saptamana trecuta, pentru opt infractiuni. A reusit sa .

Ce avere are Gheorghe Dinca. Anchetatorii au fost uluiti de ce au gasit in curtea monstrului din Caracal

Georghe Dinca, in varsta de 66 de ani, a fost trimis in judecata, saptamana trecuta, pentru opt infractiuni. Dupa mai bine de 60 de ore de discutii, anchetatorii au aflat si ce avere avea Gheorghe Dinca. Ce avere are Gheorghe Dinca Jurnalistii de investigatii, de la Spynews, au reusit sa intre in posesia unor informatii .

Familia Alexandrei Macesanu, distrusa de durere. Parintii au luat decizia dupa ultimele declaratii ale lui Gheorghe Dinca

Caracal a devenit un oras mai vizibil, insa pe nedrept, din cauza actiunilor lui Gheorghe Dinca, cel care in urma cu cateva luni a rapit doua tinere: pe Luiza Melencu si pe Alexandra Macesanu. Familiile tinerelor sunt distruse de durere. Familia Alexandrei Macesanu, distrusa de durere Mama Alexandrei Macesanu crede ca fiica ei traieste, chiar .

Socant ce au gasit anchetatorii in casa si in masina lui Gheorghe Dinca. Le folosea in timp ce isi abuza victimele

In urma cu o saptamana, Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata, alaturi de complicele sau, Stefan Risipiteanu. Numele lui Dinca e asociat in prezent de procurorii de caz cu opt infractiuni, comise de barbatul cu o minte criminala. Abuzurile acestuia asupra Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu s-au tradus si ca episoade de soc, .

VESTE DE ULTIMA ORA! Gheorghe Dinca a ales SA-SI PUNA CAPAT ZILELOR!

Noi informatii in Cazul Caracal. Gheorghe Dinca simte ca a ajuns la capatul puterilor si a luat deciziade a se sinucide. De asemenea, barbatul care sustine ca le-a rapit si ucis pe Alexandra Macesanu.

Cine este Mihai Stepanescu. Din ce cauza a murit la nici 55 de ani

Barbatul de nici 55 de ani a decedat subit. Mihai Stepanescu ar fi implinit aceasta varsta in luna martie din 2020. Din pacate, s-a stins inainte sa isi celebreze aniversarea, fiind rapus de o maladie grava. Familia acestuia a facut anuntul tragic, dezvaluind ca barbatul cunoscut in municipiul Resita s-a stins in noaptea de vineri .

Cine este si cum arata sportiva care a declarat public ca e virgina la 36 de ani. Barbatii sunt innebuniti dupa ea FOTO

Lori Susan Lolo Jones este campioana olimpica, iar de curand a inceput sa faca furori, pe retelele sociale. Mai exact, odata cu dezvaluirea ca nu a intretinut vreodata relatii intime, atleta a starnit un val de controverse. in plus, pe contul ei de Instagram, aceasta a mentionat si care va fi varsta pana la care .

A cumparat un telefon de pe eMag si nu l-a platit, iar acum va face inchisoare. Cine este romanca

O tanara in varsta de 26 de ani din Bacau a fost condamnata de judecatori la inchisoare cu executare dupa ce a dat o teapa la eMag. Aceasta a a fost gasita vinovata de inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata. A cumparat un telefon de pe eMag si nu l-a platit, iar acum .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )