Libnet.ro
UNICEF

01:06

EXCLUSIV: Cine sunt parlamentarii care il sustin pe Sorin Grindeanu

Antena3 Antena3,
EXCLUSIV: Cine sunt parlamentarii care il sustin pe Sorin Grindeanu

Soarta Guvernului Grindeanu se joaca duminica in Parlament, atunci cand va citita motiunea de cenzura la adresa Guvernului Grindeanu-Ponta-Jianu. PSD si ALDE au nevoie de 233 de voturi pentru. continuă pe Antena3

EXCLUSIV: Cine sunt parlamentarii care il sustin pe Sorin Grindeanu

Soarta Guvernului Grindeanu se joaca duminica in Parlament, atunci cand va citita motiunea de cenzura la adresa Guvernului Grindeanu-Ponta-Jianu. PSD si ALDE au nevoie de 233 de voturi pentru.

Care sunt sansele ca motiunea de cenzura sa treaca in Parlament: Pe cati parlamentari se bazeaza Liviu Dragnea si cine sunt cei care il ajuta pe Sorin Grindeanu

Liviu Dragnea a anuntat ca luni va fi introdusa in Parlament o motiune de cenzura impotriva guvernului Sorin Grideanu, ca urmare a refuzului premierului de a demisiona desi aproape toti ministrii.

Cine este Mihai Busuioc, cel care il sfideaza pe Sorin Grindeanu, refuzand sa transmita la Monitorul Oficial decizia prin care este demis

Mihai Busuioc, cel care refuza sa plece din functia de secretar general al Guvernului, este un apropiat al presedintelui PSD Liviu Dragnea. De altfel, a fost secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, in perioada in care Liviu Dragnea conducea aceasta institutie. Reamintim ca planurile premierului Sorin Grindeanu au fost date peste cap de refuzul lui Busuioc de a contrasemna ordinul premierului Grindeanu prin care dispunea eliberarea din functie. Potrivit legislatiei in vigoare, nu poate fi publicata in Monitorul Oficial nicio decizie a premierului sau act normativ, fara semnatura secretarului general al Guvernului. Sorin Grindeanu doreste sa-l schimbe pe Mihai Busuioc cu Victor Ponta.

De astazi, roaming la tarife nationale in UE si in SEE. Cine sunt romanii care nu vor beneficia de noile tarife

Romanii care calatoresc in interiorul Uniunii Europene UE) si in tarile din Spatiul Economic European vor plati convorbirile, mesajele si SMS-urile la tarife nationale, incepand cu.

Sevil Shhaideh, vicepremier demisionar: S-a vazut cine e in spatele lui Sorin Grindeanu

Sevil Shhaideh a vorbit vineri, la Antena 3, despre numirea lui Victor Ponta in functia de sef al Secretariatului General al Guvernului. Vicepremierul demisionar a spus ca s-a vazut de fapt cine e.

Parlamentarii PSD Prahova vor vota impotriva lui Sorin Grindeanu: Il sustinem pe Dragnea pentru a repune lucrurile pe fagasul normal

PSD Prahova a transmis, printr-un comunicat de presa, ca va sustine motiunea de cenzura impotriva premierului Sorin Grindeanu, pentru a nu batjocori votul romanilor din decembrie, pentru ca lumea a votat partidul, nu uninominal. De asemenea, parlamentarii prahoveni il vor sustine pe Dragnea pentru a repune lucrurile si actul guvernarii pe fagasul normal.

Gabriela Firea, o noua miscare impotriva lui Sorin Grindeanu

Organizatiile PSD Bucuresti si Ilfov sustin deciziile conducerii centrale de retragere a sprijinului politic si de excludere din partid a lui Sorin Grindeanu. intrunite in sedinta.

Sorin Grindeanu, plangere penala pentru abuz in serviciu: Premierul acuza ca nu i se publica demiterea secretarului general al guvernului in Monitorul Oficial (VIDEO)

Sorin Grindeanu a depus, vineri, o plangere penala la Parchetul General, sustin unele surse politice. Premierul sustine ca se comite un abuz in serviciu deoarece nu i se publica demiterea lui Mihai.

in plina criza politica, premierul Sorin Grindeanu anunta ce activitati va desfasura vineri. Cu cine se va intalni, la Palatul Victoria, seful Executivului

Premierul Sorin Grindeanu, ramas fara membri ai Cabinetului in urma demisiei in bloc de miercuri seara, a publicat, pe site-ul Guvernului, programul sau pentru ziua de vineri.

PSD l-a exclus pe Sorin Grindeanu si va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului

ACTUALIZARE 17:19 Liviu Dragnea: Am aprobat, in unanimitate, excluderea lui Sorin Grindeanu din partid *Liderul PSD: Luni depunem motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Grindeanu, miercuri va fi votata Conducerea PSD a votat astazi pentru excluderea lui Sorin Grindeanu din partid si pentru depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Cabinetului, a anuntat liderul formatiunii, Liviu Dragnea. *ACTUALIZARE 17:13 Ministrul Finantelor Publice, Viorel Stefan, si-a depus demisia *ACTUALIZARE 17:06 Rares Bogdan: Din noul Guvern for face parte Victor Ponta, Mircea Geoana, Ioan Rus, Valeriu Zgonea, Daniel Constantin, Orlando Teodorovici, Viorel Stefan *ACTUALIZARE 16:36 Calin Popescu-Tariceanu: Am hotarat impreuna cu PSD sa depunem luni o motiune de cenzura impotriva Cabinetului Grindeanu *ACTUALIZARE 15:51 Basescu: Daca Dragnea isi face iluzii ca o motiune impotriva Guvernului Grindeanu va trece prin Parlament, se insala amarnic *ACTUALIZARE 15:26 Premierul Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD, au decis membrii Comitetului Executiv al partidului, reuniti in sedinta, potrivit unor surse politice. De asemenea, social-democratii urmeaza sa depuna motiune de cenzura impotriva Cabinetului Grindeanu. *ACTUALIZARE 15:24 Surse: Victor Ponta va fi numit sef al Secretariatului General al Guvernului *ACTUALIZARE 14:47 USR cere alegeri anticipate *ACTUALIZARE 14:36 Surse: Motiunea de cenzura impotriva lui Sorin Grindeanu urmeaza sa fie depusa luni *ACTUALIZARE 14:20 Tudorel Toader: Iesirea din criza se face prin mecanismele constitutionale ale legii fundamentale *ACTUALIZARE 14:18 Grindeanu, inaintea sedintei CExN: Nu ma agat de functie. Exista riscul ca PSD sa piarda guvernarea, cantariti bine *ACTUALIZARE 14:09 Sedinta PSD de la sediul din Kiseleff a inceput: varianta luata in calcul, motiunea de cenzura *ACTUALIZARE 12:38 Ministrul Justitiei: in cercuri restranse am comunicat inca de ieri faptul ca nu ma voi tine de functie *ACTUALIZARE 11:10 Dobrovolschi: Nu ne aflam in situatia demisiei sau revocarii premierului *ACTUALIZARE 10:29 Carmen Dan: Demisiile noastre au fost depuse la SGG, dar inteleg ca nu toti ministrii au demisionat *ACTUALIZARE 10:25 Tudorel Toader a demisionat *ACTUALIZARE 10:00 Grindeanu, catre membrii PSD: Sa nu va fie frica sa fiti de partea buna *ACTUALIZARE 08: 46 Tudorel Toader: Sunt inca ministrul Justitiei, dar voi respecta deciziile politice si juridice dupa retragerea sprijinului *ACTUALIZARE 08:28 Presa internationala scrie pe larg despre criza guvernamentala provocata de PSD prin retragerea sustinerii premierului Grindeanu *ACTUALIZARE 08:15 Lia Olguta Vasilescu: Se pare ca dintre toti membrii Guvernului, doar premierul nu stia de evaluarile semestriale *ACTUALIZARE 07:36 Purtatorul de cuvant al PSD Timis a demisionat din functie si din partid.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )