Libnet.ro
UNICEF

10:45

EXCLUSIV Consiliului European din 17-18 octombrie. Deschideri interesante si un eveniment suparator

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV Consiliului European din 17-18 octombrie. Deschideri interesante si un eveniment suparator

Ziua de duminica, la Bruxelles, a avut, in dimensiunea sa europeana deoarece, pe plan national, s-au defasurat alegeri), toate ingrediente unul film serial politist. intrebarea tuturor ziaristilor a fost daca era vorba despre o sceneta pentru a ridica nivelul de interes sau, dimpotriva, iar s-au impiedicat actorii inainte de intrarea in scena si n-au vrut sa se arate publicului cu un ochi umflat sau/si avand cucuiele de rigoare. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Consiliul European din 17-18 octombrie. Deschideri interesante si un eveniment suparator

Ziua de duminica, la Bruxelles, a avut, in dimensiunea sa europeana deoarece, pe plan national, s-au desfasurat alegeri), toate ingrediente unul film serial politist. intrebarea tuturor ziaristilor a fost daca era vorba despre o sceneta pentru a ridica nivelul de interes sau, dimpotriva, iar s-au impiedicat actorii inainte de intrarea in scena si n-au vrut sa se arate publicului cu un ochi umflat sau/si avand cucuiele de rigoare.

Marijuana devine legala din 17 octombrie: Oamenii vor putea chiar sa CULTIVE plante!

Consumul si cultivarea canabisului vor fi legale in Canada incepand din 17 octombrie, poptrivit anuntului facut de premierul Justin Trudeau in Camera Comunelor, transmite AFP. Ambele camere ale parlamentului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )