Libnet.ro
UNICEF

14:30

EXCLUSIV Dan Negru, ofertat de PRO TV! Ce emisiune i s-a propus de s-a ridicat brusc de la masa negocierilor

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Dan Negru, ofertat de PRO TV! Ce emisiune i s-a propus de s-a ridicat brusc de la masa negocierilor

Dan Negru se afla de 20 de ani in topul audientelor cu programul de Revelion. Nici nu e de mirare ca PRO TV a incercat adesea sa-l ademeneasca in tabara lor, pentru a anihila concurenta. O invitatie de transfer ar fi avut si anul acesta, inaintea filmarilor pentru emisiunea Masked Singer Romania, unde Dan ar . continuă pe Playtech

Cum va fi Revelionul 2021 cu Dan Negru

Dan Negru prezinta cel mai lung program de Revelion din istoria televiziunii din Romania. Iata cum va arata Revelionul 2021 in timpul pandemiei.

Dan Negru i-a dat lovitura de gratie Antenei 1. Moment istoric, s-a intamplat in premiera

Unde calca, face ravagii. Ori poate formula aleasa pentru momentul difuzat pe Antena 3 a fost una de succes. Cert este ca audientele au fost pe talerul opus in acest an, de Ajun. Dan Negru a marcat o premiera, depasind Antena 1 cu interviul sau cu Florin Piersic si preotul Constantin Necula de pe Antena .

Kanal D da lovitura celor de la Pro TV. Vedeta care a schimbat tabara, ce surpriza

Una dintre cele mai noi vedete de la Pro TV, si anume, Elena Chiriac, a primit, se pare, un cadou de la Mos Craciun. Astfel ca cea mai tanara concurenta de la Ferma si-a facut mutarea la un post concurent de televiziune, si anume, Kanal D. Kanal D da lovitura celor de la Pro TV .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )